او افزود: هم اکنون بخش حملونقل ریلی با ۱۰ تا ۱۲ درصد از ظرفیت خود مسافران را جابهجا میکند و در این میزان ظرفیت، تمامی پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت میشود.
رئیس انجمن شرکتهای حملونقل ریلی با بیان اینکه با وجود شیوع ویروس کرونا توانستیم بخش نوسازی و بازسازی واگنها را فعال نگه داریم تصریح کرد: با پرداخت تسهیلات در سال گذشته از طریق تبصره (۱۸) ماده واحد قانون بودجه، توانستیم بخش عمدهای از مشکلات این حوزه را برطرف کنیم.
بیشتر بخوانید:آغاز فروش بلیت قطارهای رجا برای خرداد ماه
او ادامه داد: تا ماه آینده با همکاری شرکتهای زیر مجموعه میتوانیم بخش عمدهای از واگنهای در حال بازسازی را تحویل دهیم.
رجبی با بیان اینکه از نیمه دوم سال گذشته روند بازسازی واگنها را با همکاری شرکتهای زیر مجموعه انجام میدهیم بیان کرد: تا پایان خرداد ۹ تا ۱۲ واگن بازسازی شده و ۴ واگن نو را از طریق شرکتهای واگن پارس و پلور تحویل میدهیم.
مدیر عامل رجا توضیح داد: ۱۸ واگن فرسوده را نوسازی و بازسازی کردهایم و این روند رو به سرعت تا پایان سال با توجه به سال جهش تولید ادامه خواهد داشت.
او توضیح داد: تا پایان سال، ۵۰ تا ۷۰ واگن بازسازی شده در بخش مسافری را تحویل راه آهن خواهیم داد. با استفاده از توانمندیهای نیروهای داخلی و مهندسان کشور توانستهایم به خودکفایی در این بخش برسیم.
رجبی گفت: خوشبختانه تا امروز همه موافقتها برای بازسازی ۱۲۴ دستگاه واگن مسافری رجا در قالب قراردادهای جداگانه با شرکتهای نوین صنعت رجا، واگن پارس و احیاء صنعت گرفته شده و قرارداد دو مورد اول ابلاغ شده که به همین منظور مجموعاً ۵۲ میلیارد تومان به حساب مربوطه در بانک واریز شده است.
مدیرعامل رجا با اشاره به اینکه روند بازسازیها در چند روز گذشته بسیار پر شتاب بوده است بیان کرد: ۵ دستگاه واگن بازسازی شده از محل تبصره ۱۸ از شرکت نوین صنعت رجا تحویل گرفته شده است.
او در پایان تأکید کرد: با پیگیریهای ویژه صورت گرفته از سوی مدیرعامل واگنپارس و تلاشهای همکاران در آن مجموعه، تا پایان امسال بخشی از واگنهای بازسازی شده از محل تبصره ۱۸ و ۴ دستگاه واگن نو همچنین چند واگن ترنست از نوع C توسط شرکت واگن پارس، تحویل رجا شد.
انتهای پیام/