سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رونق پرورش ماهیان خاویاری و گرمابی در هرمزگان/ پیش بینی تولید ۶۵۰ تن ماهی تا پایان سال

سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان گفت: تا پایان سال بیش از ۶۵۰ تن ماهی خاویاری و گرمابی در استان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، عبدالرسول دریایی، سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان با اشاره به فعالیت ۱۳۰ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری و گرمابی در استان گفت: تا پایان سال بیش از ۶۵۰ تن ماهی در این مزارع تولید می‌شود که این مقدار حدود ۵۰ تن بیشتر از پارسال خواهد بود.

او گفت: با توجه به بارندگی‌های خوب امسال در هرمزگان سد‌های آبخیزداری و آب بند‌ها محل مناسبی برای پرورش ماهی‌های گرمابی و خاویاری هستند.

سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان افزود: این ماهی‌ها در شهرستان‌های حاجی آباد، رودان، میناب و بندرعباس پرورش داده می‌شود.

دریایی با بیان اینکه اوزون برون، فیل ماهی، سیبری و قره برون از گونه‌های ماهی‌های خاویاری است که در استان پرورش داده می‌شود، افزود: ماهی کپور هم گونه ماهی گرمابی است که بیشتر به کشور‌های عراق و امارات متحده عربی صادر می‌شود.

ماهی خاویاری پس از ۱۰ سال پرورش، خاویار و پس از دو تا سه سال گوشت تولید می‌کند.این ماهی‌های خاویاری از استان‌های شمالی کشور به هرمزگان انتقال داده شده اند.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.