به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همانطور که از اسم این غذا پیداست این غذا یک استیک آبدار خوشمزه آلمانی است. از مواد لازم این خوراک میتوان به فیله، روغن زیتون، رزماری، فلفل دلمهای قرمز و سبز، کدو و پیاز اشاره کرد. این غذا میتواند همراه با سیب زمینی تنوری سرو شود.
سس مورد استفاده در این غذا از ترکیب سس بالزامیک با رزماری حاصل میشود. برای تهیه این سس از موادی، چون سرکه بالزامیک، رزماری تازه، شکر، سیر و روغن زیتون و هم چنین آب گوشت استفاده میکنیم. سبزیجات به کار رفته در استیک آلمانی، فلفل دلمهای سبز و قرمز، کدو و پیاز است اینها مواد داخل استیک را تشکیل میدهند. سبزیجات تفت داده شده داخل فیله قرار میگیرند و فیلهها لوله میشوند و با کمک خلال دندان وضعیت آنها ثابت میشود. اما برای تهیه سس، باید جداگانه سرکه بالزامیک، شکر، شاخههای رزماری و روغن زیتون و آبگوشت را با هم ترکیب کرده و طبق روش گفته شده در مراحل پخت پیش برویم. دلیل اینکه نام این غذا استیک آبدار است این است که این غذا با استفاده از سسی که در کنار آن سرو میشود حالت آبدار پیدا میکند و این بدلیل وجود آب گوشت در سس است.
مواد لازم
برش باریک فیله: ۸ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
رزماری تازه: به مقدار لازم
فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
فلفل دلمهای سبز: ۱ عدد
کدو متوسط: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
قارچ دکمه ای: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بالزامیک با رزماری:
روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
سیر: ۱ حبه
سرکه بالزامیک: ۱/۴ فنجان
شکر: ۲ قاشق چای خوری
رزماری تازه: ۲ شاخه
آب گوشت: ۱/۴ فنجان
مراحل پخت
ابتدا دو طرف برش استیکها را روغن زیتون بمالید.
نمک، فلفل سیاه آسیاب شده و رزماری خرد شده روی آنها بپاشید.
سبزیجات بکار رفته در غذا شامل کدو، فلفل دلمهای سبز و قرمز و پیاز و قارچ را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در ظرف مناسب روی حرارت متوسط تفت دهید.
مقداری از سبزیجات تفت داده شده را روی هر استیک قرار داده و آن را لوله کنید.
با کمک خلال دندان آنها را ثابت کنید.
این کار را تا تمام شدن استیکها ادامه دهید.
تهیه سس:
برای تهیه سس بالزامیک و رزماری، ورغن زیتون را روی حرارت بالا قرار دهید.
سیر را به آن افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
سرکه بالزامیک، شکر و شاخههای رزماری را افزوده و صبر کنید بجوشد.
پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده و بدون گذاشتن درب ظرف صبر کنید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
آب گوشت را اضافه کرده و پس از جوش آمدن شعله را کم کنید و ۱۵ دقیقه به آن حرارت بدهید.
۲ طرف استیکها را به مدت ۲ دقیقه در کباب پز بپزید.
پس از پخت غذا را همراه با سس بالزامیک و رزماری سرو نمایید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/