سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رولت سوخاری مجلسی

طرز تهیه رولت سوخاری بسیار ساده و راحت است که می‌توانید در کمترین زمان آن را تهیه کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از غذا‌های خوشمزه و جدید در ایران رولت سوخاری است. شما این غذا را می‌توانید با مواد اولیه‌ای که در پایین ذکر کرده ایم تهیه کنید. این رولت با استفاده از اسکالوپ فیله گوساله و هویج و کدو درست می‌شود. به طور کلی مواد اولیه این رولت مناسب یک غذای کامل می‌باشد.

 

شما می‌توانید از رولت سوخاری به عنوان یک وعده‌ی ناهار و یا شام استفاده کنید. این غذا را می‌توانید در دسته کباب‌ها قرار دهید. رولت سوخاری را می‌توانید در منوی غذا‌های بین المللی خود قرار دهید. طرز تهیه این رولت بسیار ساده و راحت است که می‌توانید در کمترین زمان آن را تهیه کنید. رولت سوخاری به عنوان یک غذای شیک و مجلسی شناخته شده است در نتیجه، می‌توانید از آن در انواع مجالس خود استفاده کنید.

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای زرد:۲ عدد
هویج: ۲ عدد
کدو: ۲ عدد
اسکالوپ فیله گوساله: ۶ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۴ قاشق سوپخوری
روغن:به مقدار کافی
نمک: به مقدار کافی
فلفل:به مقدار کافی
مواد لازم برای پودر سوخاری:
آرد سوخاری: ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان:۵۰ گرم
سیاه دانه:۵۰ گرم

مراحل پخت

تمام سبزیجات را به صورت باریک و بلند خرد و آبپز کنید.

اسکالوپ‌ها را با بیفتک بکوبید تا کمی نازک شود.

سپس نمک و فلفل به آن بزنید و سبزیجات را روی آن بگذارید.

سپس فیله‌ها را رول کنید و توسط خلال دندان آن‌ها را ببندید.

رول‌ها را ابتدا درون آرد و سپس درون پودر سوخاری زده سپس در تابه سرخ کنید.

این رولت را می‌توان با مقدار کمتری روغن آغشته کرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نیم ساعت در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داد تا طلایی شود، سپس خلال‌های دندان را بیرون آورده و با سالاد سرو نمایید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
پری فرشی اردبیل
۱۳:۵۶ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
عااالی20
ناشناس
۰۹:۲۲ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام پس تخم مرغ هایی که گفتین کجان
ناشناس
۱۷:۱۹ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
تخم مرغها واسه قسمت زدن تو ارد استفاده میشه ب این صورت ک تو رولها اول میرن تو تخم مرغ بعد تو ارد