سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارتباط مصرف ادویه‌جات وپیشگیری از سرطان

دانشمندان مفیدترین ادویه‌جات در پیشگیری از انواع مختلف سرطان را برشمردند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که گیاهان علفی و ادویه‌جات سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و می‌توانند از بروز سرطان جلوگیری کنند.

کارشناسان مصرف مرتب زنجبیل را که حاوی گینجرول است، سفارش می‌کنند که سرعت رشد سلول‌های سرطانی در روده بزرگ، پروستات و تخمدان‌ها را کند می‌کند. همچنین فلفل کاین که حاوی کپسایسین است می‌تواند رشد سلول‌های بدخیم در غده پروستات را کاهش دهد. آن‌ها همچنین دارچین را در رژیم غذایی توصیه می‌کنند، عصاره آن رشد تومور‌های بدخیم را سرکوب می‌کند و در برابر سرطان روده بزرگ و دهانه رحم محافظت می‌کند.

زردچوبه نیز مفید است - حاوی کورکومین زیادی است که به دلیل ترکیبات فنلی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان معده، ریه‌ها و غدد پستانی می‌شود. سیر حاوی آلیسین، فلاونوئید‌ها و سلنیوم است که می‌تواند رشد تومور‌های بدخیم را کاهش دهد؛ و در اسانس جعفری میریستین وجود دارد که می‌تواند رشد تومور‌های بدخیم در ریه‌ها را کاهش دهد.

 

منبع:  اسپوتنیک

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.