سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نشریه هیل: انتقاد از ترامپ برای نداشتن برنامه مقابله با کرونا

نشریه هیل در گزارشی به بررسی انتقادها نسبت به عملکرد ضعیف دولت آمریکا در مقابله با کرونا پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه آمریکایی هیل در مطلبی در پایگاه اینترنتی خود با عنوان «ترامپ بر سر نبود برنامه ملی برای مقابله با کرونا با انتقاد‌ روبرو است» نوشت: در حالی که برخی از ایالت‌های آمریکا در حال بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی خود هستند، دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با انتقادهای جدی روبر شده است.

براساس این گزارش، کارشناسان بهداشت عمومی، مسئولان تجاری و مقامات دولت کنونی آمریکا می‌گویند که این رویکرد غیرمنسجم، ایالت‌های این کشور  را در معرض خطر قرار داده و به دنبال آن آمریکا  پاییز امسال در برابر موج احتمالی شیوع کرونا آسیب پذیر خواهد بود.

این گزارش همچنین می‌افزاید که کاخ سفید فاقد یک راهبرد ملی برای انجام آزمایش‌هایی است که به گفته کارشناسان جهت پیشگیری از شیوع این بیماری در آینده حائز اهمیت خواهد بود. نحوه کاهش محدودیت‌ها با در نظر گرفتن کاهش شیوع ویروس کرونا، عمدتاً به اختیار خود ایالت‌ها گذاشته شده است.

نشریه هیل در ادامه این مطلب بااشاره به اینکه در حالی ترامپ ایالت‌های آمریکا را ترغیب به بازگشایی فعالیت‌های تجاری می‌کند که این هفته این موضوع را مطرح کرده است که انجام آزمایش‌های گسترده ممکن است "بیش از حد مهم جلوه داده شده باشد."

براساس این گزارش، مرکز پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا پنجشنبه شب دستورالعملی را با هدف کمک به امکان فعالیت و بازگشت به کار کارفرمایان و مشتریان به رستوران‌ها، کافه‌ها و محل‌های کار صادر کرد، اما به نظر می‌رسد از شدت فعالیت آنها در مقایسه با قبل کاسته شده است.

در ادامه این مطلب آمده است که برخی از کارشناسان می‌گویند نبود یک دستورالعمل روشن فدرال درباره بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی می‌تواند مانع از بهبود اقتصاد  این کشور شود. مارک زندی از کارشناسان اقتصادی در موسسه مودیز آنالیتیک در این خصوص می‌گوید: «شرط لازم برای داشتن اقتصاد سالم در واقع داشتن جمعیت و مردم سالم است. این نوع بازگشایی تدریجی و تکه تکه با همه افرادی که از معیار‌های متفاوتی برای بازگشایی فعالیت‌ها استفاده می‌کنند، احتمالا ما را به درد سر بزرگی خواهد انداخت.»

نشریه هل براین باوراست که فقدان مدیریت منسجم کاخ سفید در جریان ادای شهادت یکی از مسئولان بلند پایه سابق آمریکا که ادعا کرد به طور ناشایستی از سمت خود برکنار شده است، مورد تاکید قرار گرفته است.

در ادامه این گزارش آمده است: کاخ سفید از ابتدا به ایالت‌ها اجازه داده است که خط مشی خود را درباره نحوه پاسخ به شیوع این بیماری تعیین کنند. دولت دونالد ترامپ دستورالعمل ملی را برای ماندن در خانه صادر نکرد که این امر منجر به بی‌برنامگی دستورالعمل‌های ایالتی در زمان‌های مختلف و در سطوح مختلفی از اعمال محدودیت‌ها شد.

براساس این مطلب، ایالت‌های آمریکا در مواجهه با کمبود‌های گسترده برای تامین تجهیزات محافظتی شخصی، دستگاه‌های کمک تنفسی و ملزومات آزمایشگاهی دست تنها ماندند. ترامپ هم بر استفاده از اختیارات فدرال برای مجبور کردن شرکت‌ها به تولید و فروش تجهیزات به دولت آمریکا مقاومت کرد.

گزارش نشریه هیل همچنین به صحبت های آمش ادالجا از محققان بلند پایه در مرکز امنیت سلامت دانشگاه جان هاپکنیز اشاره می کند که در این خصوص می‌گوید: «این واقعیت که ما با ابهاماتی درباره توانایی خود برای در اختیار داشتن دستگاه‌های کمک تنفسی به تعداد کافی روبرو بودیم و ایالت‌هایی بودند که اساسا در تلاش برای تامین تجهیزات حفاظت شخصی با یکدیگر رقابت می‌کردند؛ نباید در جریان یک همه‌گیری اتفاق بیافتد.»

اکلس ازار، وزیر بهداشت آمریکا ریاست کار گروه ویژه کاخ سفید برای مقابله با شیوع کرونا را برعهده گرفت. حدود یک ماه بعد، مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا جایگزین وی شد.

لارنس گوستین از اساتید بهداشت عمومی در دانشگاه جرج تاون در این خصوص گفت: «من فکر می‌کنم مردم جان خود را از دست خواهند داد چرا که سازمان بهداشت عمومی آمریکا اعتبار خود را از دست داده و این امر به دلیل دخالت‌های سیاسی در آن است.»

در ادامه این گزارش آمده است که دولت آمریکا اخیرا اقداماتی را برای بهبود واکنش اولیه خود به شیوع بحران کرونا اتخاذ کرده است. تولید دستگاه‌های کمک تنفسی افزایش یافته است و آمریکا دیگر شاهد کمبود این تجهیزات نیست. وضعیت انجام آزمایش‌ها نیز به طور قابل توجهی بهبود یافته است اگر چه کارشناسان بر این اعتقادند که پیش از آن که کشور بتواند فعالیت‌های اقتصادی خود را بازگشایی کند؛ روزانه هزاران نفر باید در آمریکا آزمایش بدهند.

این مطلب تاکید می کند، در حالی که دولت آمریکا همچنین از برنامه‌هایی برای استفاده بیشتر از ذخایر ملی راهبردی کشور از جمله تامین دستگاه‌های کمک تنفسی، ملزومات ازمایشگاهی و دیگر تجهیزات خبر داد. اما آمش اَدالجا از محققان بلندپایه در مرکز امنیت سلامت دانشگاه جانز هاپکنیز در این خصوص گفت: برای گام‌های مثبت دولت بسیار دیر شده است.

وی افزود: «اکنون ۱۵ ماه مه است و ما باید ۱۵ ژانویه گذشته- ۲۵ دیماه ۹۸- در این موقعیت قرار می‌داشتیم.»

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.