او افزود: از مزایای اجرای این طرح، تولید محصول سالم و ترغیب دانش آموختگان کشاورزی به تولید عوامل مفید جهت جایگزینی سموم شیمیایی میباشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان تصریح کرد: استفاده از سموم شیمیایی موجب به وجود آمدن مشکلات زیادی میشود و باقی ماندن سمها در محصول یکی از این مشکلات است که موجب میشود تا این سمها همراه محصول به مصرفکننده برسد.
سعیدی اظهار کرد: یکی از روشهای سالم برای تولید محصول سالم استفاده از عوامل کنترلکنندهای است که با استفاده از حشرات و کنههایی که میتوانند از آفات گلخانهای تغذیه کنند، آفات را از بین ببریم.
او گفت: با استفاده و رهاسازی این کنههای شکارگر میتوانیم به حفظ محیط زیست و بالا بردن تنوعزیستی و مهمتر از همه، تولید محصول بدون آلودگی کمک کنیم وبا استفاده و رهاسازی این کنهها میتوانیم به سلامت مصرفکننده کمک کنیم و با استفاده از این روش بیولوژیک، یک گونه بیولوژیک به اکوسیستم اضافه شده و تنوعزیستی را بالا بردهایم و مهمتر اینکه با استفاده از این کنهها، نیازی به استفاده از سموم شیمیایی برای از بین بردن آفات نیست و این محصول تولیدشده، ایمنی مصرف دارد.
او با بیان اینکه تعداد مشخصی از آفات در گلخانهها فعالیت میکنند، افزود: با استفاده از روشهای کنترلکننده و این کنههای شکارگر ممکن است حدود ۳۰ درصد بر قیمت محصولات اضافه شود.
انتهای پیام/س