محمدپور با بیان اینکه ۸۶۵۰ میلیون ریال تسهیلات وام قرض الحسنه نیز در این خصوص طی سال گذشته تصویب شده است، گفت: از این تعداد، ۲۶ طرح شامل مشاغل خانگی پشتیبان و ۳۲ طرح مشاغل خانگی مستقل است.
او با بیان اینکه مجوز این تسهیلات به متقاضیان ۲۵ رشته در شهرستانهای تبریز، اهر، شبستر، مراغه، مرند، میانه، عجب شیر، ملکان و هشترود اعطا شده است، گفت: طی سالهای ۹۷ و ۹۸ در مجموع تعداد ۲۵۳ مجوز پشتیبان و مستقل و ۲۳ هزار و ۵۵۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه برای فعالان خانگی فرهنگ و هنر استان تصویب شده است.
او با تاکید بر اینکه انجام این نوع کسب و کار در منزل سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلان این رشتهها میشود، گفت: این نوع کسب و کار به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و آشنایان و ایجاد زمینههای کار خانوادگی و... کمک میکند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزود: مجوزهای فعالیت مشاغل خانگی بخش فرهنگ و هنر در ۹ رسته و در ۱۳۴ رشته شغلی صادر میشود که شامل پژوهشگری، نشریات مکتوب (۳۱ رشته)، طراحی (هشت رشته)، طراحی و دوخت انواع لباس و مد (۱۲ رشته)، نرم افزار و رسانه برخط (۲۲ رشته)، هنرهای نمایشی (۶ رشته)، بازیهای رایانهای (۳۲ رشته)، هنرهای حجمی (۱۲ رشته) و هنرهای شنیداری (۱۰ رشته) است.
او با اشاره به اینکه دارابودن مدرک تحصیلی یا مهارتی مرتبط، نمونه کار قابل قبول، کارت پایان خدمت سربازی برای آقایان و ... از جمله مدارک مورد نیاز جهت کسب مجوز در این نوع کسب و کار است، افزود: هنرمندان حائز شرایط برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر استان تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/ک