او با بیان اینکه تولید نهال در نهالستان ملایر امسال به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار اصله افزایش مییابد افزود: هدف گذاری منابع طبیعی اجرای ۵۰۰ هکتار صنوبرکاری در سال جهش تولید و به منظور توسعه زراعت چوب در همدان است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان ادامه داد: این اداره کل علاوه بر حفظ، توسعه و فرهنگسازی مکلف به تامین نهال مورد نیاز برای زارعان، تولیدکنندگان چوب و کاشت نهال در طرحهای توسعهای منابع طبیعی است.
خزائی ادامه داد: زراعت چوب در نهالستان قدس ملایر رو به افزایش بوده و اولویت نخست این ادارهکل استفاده از ظرفیت این نهالستان برای تامین نهال مورد نیاز در سال جهش تولید است.
او درباره وضعیت کاشت نهال در همدان خاطرنشان کرد: سال گذشته یک هزار هکتار جنگل کاری با نهال، ۷۰۰ هکتار جنکلکاری با بذر و ۳۰۰ هکتار زارعت چوب صورت گرفت که اقدامی بی سابقه و بی نظیر در استان بود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان افزود: بیش از ۳۰۰ هزار اصله نهال نیز همزمان با هفته درختکاری در اسفند سال گذشته در استان غرس و ۵۰۰ هزار اصله نهال صنوبر در قالب توسعه زراعت چوب در هفته منابع طبیعی بین مردم این استان توزیع شد.
خزائی کشت صنوبر را گام مهمی در اشتغال زایی، تأمین چوب مورد نیاز برای تولید محصولات و صنایع چوبی از جمله مبل و منبت ملایر و تویسرکان و حفظ منابع طبیعی دانست و بیان کرد: با توجه به اهمیت جایگاه زراعت چوب در رونق اقتصادی، امسال هدفگذاری طرح توسعه زراعت چوب یکی از شاخصهای مهم اداره کل منابع طبیعی است.
نهالستان ملایر یکی از مهمترین مراکز تولید نهالهای جنگلی در همدان است که سالانه تعداد زیادی نهال برای کاشت در جنگل کاریها، بوستانهای روستایی، پارکهای جنگلی و مناطق قرق شده تولید و ارسال میکند.
انتهای پیام/ب