به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،
منصور شریف، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: منطقه جنوب کرمان دارای ۳۸۰ هکتار گلستان گل محمدی است که از این سطح، حدود ۳۳۱ هکتار آن بارور است.
او افزود: برداشت گل محمدی از سطح ۳۳۱ هکتار از گلستانهای بارور جنوب کرمان از نیمه اول اردیبهشت آغاز و این عملیات برداشت تا اواسط خرداد ادامه دارد.
شریف تصریح کرد: به طور متوسط از سطح یک هکتار مزارع گل محمدی، یک تن و ۳۰۰ کیلو گرم گلتر و در کل منطقه، جمعا ۴۳۰ تن گل برداشت و روانه کارگاههای گلاب و اسانس گیری منطقه میشود.
او با اشاره به اینکه عمده تولیدکنندگان گل در حوزه جبالبارز، ساردوییه و اسفندقه هستند، بیان کرد: با توجه به شرایط خشکسالیهای متمادی و بحران بی آبی و سیاست کاشت گیاهانی با نیاز آبی کم در منطقه، کاشت و توسعه گل محمدی و سایر گیاهان دارویی که از محصولات با نیاز آبی کم هستند، در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان قرار گرفت و بدین منظور به متقاضان واجد شرایط کشت گل محمدی و گیاهان دارویی، تسهیلات کم بهره پرداخت و حدود ۲۰ هکتار به سطح گلستانهای گل محمدی اضافه شده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان افزود: یکی از کارخانه های صنعتی گلاب گیری و اسانس گیری گلاب با استفاده از وسایل و تکنیکهای پیشرفته گلاب گیری، محصول برداشت شده را خریداری و پس از عملیات گلاب گیری و تهیه اسانس روانه بازارهای داخل کشور و همچنین به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر می کند.
او گفت: با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ کارگاه ها و کارخانه های گلاب گیری با رعایت کلیه موارد و استانداردهای بهداشتی برای تولید محصولی سالم و استاندارد تلاش می کنند.
انتهای پیام/م