به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در ایران، اظهار کرد: از دیروز تا امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی یک هزار و ۸۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
او افزود: از بین مبتلایان جدید، ۳۴۰ مورد بستری و ۱۴۶۶ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.
جهانپور تصریح کرد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۲۰ هزار و ۱۹۸ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: مجموع جان باختگان این بیماری به ۶ هزار و ۹۸۸ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون ۹۴ هزار و ۴۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.
او گفت: ۲۷۰۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۶۸۶ هزار و ۹۳۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
جهانپور یادآوری کرد: وضعیت خوزستان همچنان قرمز است و استان لرستان در وضعیت هشدار قرار دارد.
تازهترین اخبار مربوط به کرونا
مردم تعطیلات عید فطر به سفر نروند/ باید مناسباتمان را تا پاییز ۱۴۰۱ تغییر دهیم
هنوز شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از طریق سطوح وجود ندارد
انجام اولین آزمایش بالینی واکسن کرونا در کانادا
علل رشد آمار مبتلایان به کرونا طی روزهای اخیر
انتهای پیام/
اگه شعور داشته باشیم نظافت شخصی و فاصله اجتماعی رو رعایت کنیم نه خودمون مریض میشیم و نه دیگران رو مریض میکنیم.
باز کردین همه جارو مردم فکر کردن همه چیز درست شده
بابا این همه سختگیری کردین چرا یکم دیگه صبر نکردین
دانش آموزان که نمیرن مدرسه،،،مدارسو فقط برا این باز کردین که بگین اره ما همه چیزو برای دانش آموزان مهیا کردیم.واقعا تاسف داره
نمونش همین ماسک اجباری توی مترو! نصف جمعیت نمیزنن و با خیال راحت سرفه میکنن سمت همدیگه و با یه پوزخند و عذرخواهی سر و تهشو هم میارن
اینقدرم ناراحتم که چرا اینطور شد
ولی خب مقصر اونا بودن توو این اوضاع لطفا مراسم نگیرید که مردم مجبور بشن بیان و مریض بشن
صبح زود ساعت ۴و نیم ۵هم بیدار نشدی بری سر کار
ولی دیگه تموم شد محدودیت مردمم حالیشون نیس
الان چه ربطی داشت؟؟؟
همچنین در شرایط کنونی، حتی الامکان از خرید غذاهای آماده از بیرون، به خصوص آش و حلیم که به دلیل فرایند تهیه و تولید آن، امکان سرایت ویروس در آن بسیار بالاست خودداری کنید، این مواد خوراکی می تواند زمینه ساز بروز علائم گوارشی گردد.