سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسداله نژاد در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

نرخ هر کیلو مرغ ۱۱ هزار تومان شد

نایب رئیس انجمن صنفی مرغداران گوشتی از افزایش نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ زنده ۷ هزار و ۵۰۰ و مرغ گرم ۱۱ هزار تومان است.

حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش ۶۰۰ تومانی نرخ مرغ نسبت به روز گذشته در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۷ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌های سطح شهر ۱۰ هزار و ۳۰۰ تا ۱۱ هزار تومان است.

وی افزود: با اتمام ماه رمضان و باز شدن رستوران‌ها پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ با کمی افزایش به نرخ منطقی خود برسد.

اسداله نژاد ادامه داد: طی ماه‌های اخیر مرغداران به سبب عدم تعادل عرضه و تقاضا متحمل زیان شدند، به همین خاطر وزیر جهاد کشاورزی از پشتیبانی امور دام تقاضا کرده که برای تعادل قیمت مرغ روزانه یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزارتن اقدام به خرید مرغ کند.

این مقام مسئول افزود: با توجه به اختلاف معنادار هزینه تمام شده تولید با قیمت کنونی مرغ، تولیدکنندگان در وضعیت بدی قرار دارند که استمرار این روند به قیمت نابودی صنعت تمام می‌شود.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام قیمت مرغ شیرینگ پک شده را از ۱۳ هزار تومان به ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش داده است که به نظر می‌رسد این موضوع در افزایش قیمت مرغ و کاهش زیان مرغداران بی تاثیر نیست.

 عرضه نهاده در سامانه کمتر از نیاز واقعی است

وی با اشاره به اینکه بازار نهاده‌های دامی همچنان ملتهب است، بیان کرد: میزان توزیع نهاده از طریق سامانه کمتر از نیاز واقعی بازار است که همین امر موجب شده بازار سیاه برای ذرت و کنجاله سویا ایجاد شود.

اسداله نژاد افزود: مرغداران هر کیلو ذرت را با نرخ ۲ هزار و ۴۰۰ تومان و کنجاله سویا ۴ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار آزاد خریداری می‌کنند که اختلاف معناداری با کارگروه تنظیم بازار دارد.

وی با انتقاد از افزایش چشمگیر قیمت دان آماده گفت: در حال حاضر هر کیلو دان آماده با نرخ ۳ هزار و ۸۰۰ تومان در سایه کمبود نظارت دستگاه‌های متولی عرضه می‌شود که این امر بر تولیدکننده فشار وارد می‌کند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در پایان با بیان اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد نهاده‌های دامی از بازار آزاد خریداری می‌شود، تصریح کرد: با وجود افزایش هزینه‌های تولید حداقل ۲۵ درصد به قیمت تمام شده تولید اضافه شده است که انتظار می‌رود کارگروه تنظیم بازار هر چه سریع‌تر نرخ جدید را اعلام کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.