او افزود: بی تردید همراهی موثر مشترکان و جلب مشارکت آنها در مدیریت مصرف انرژی، سهلترین راه برای عبور موفقیت آمیز از بحران ناشی از اوج مصرف انرژی برق در تابستان است.
تیموری با اشاره به نیاز تغییر در مدل رفتار مصرفی مشترکان تصریح کرد: اگر مشابه سالهای گذشته پیش برویم نیاز است که در هر بازه ۱۰ ساله شبکههای موجود دو برابر شوند، همچنین در سالهای آینده بی تردید میزان مصرف ما از میزان تولید نیروگاههای کشور پیشی میگیرد که این امر تامین برق پایدار برای مشترکان را با چالش جدی مواجه خواهد ساخت.
رئیس هیأت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان تهران جلب مشارکت و تعامل بین این شرکت و مشترکان به ویژه صاحبان صنایع و کشاورزان را برای تامین برق پایدار ضروری دانست و گفت: صاحبان صنایع میتوانند با مشارکت در طرحهایی، چون کاهش بار برنامهریزی شده در ساعات اوج بار، طرح تعمیرات و تعطیلات سالیانه، طرح تعیین ساعات کار برنامهریزی شده و طرح ذخیره عملیاتی بر اساس شــرایط واحد صنعتی خود، عـلاوه بر بهرهمندی از پـاداشهای پیشبینی شده، به تأمین برق پایدار برای شهروندان در ساعات اوج مصرف کمک کنند.
تیموری ادامه داد: اگر کشاورزان به مدت ۴ ساعت در زمانهای اوج مصرف، برق چاه آب خود را خاموش کنند، همانند سالهای گذشته، مصرف ۲۰ ساعت دیگر آنها رایگان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران طرح افزایش مشارکت مشترکان خانگی و تجاری با واسطه نهاد تجمیعکننده بار به میزان ۷۶ مگاوات صرفهجویی و طرح کنترل بارمصرفی مشترکان بخش اداری به روش اینترنت اشیا (IOT) را از دیگر طرحهایی عنوان کرد که برای نخستین بار در تابستان سال ۹۹ در این شرکت اجرا خواهد شد و گفت: با اجرای طرح IOT، بارهای سرمایشی به میزان ۳۰ مگاوات کنترل شده و در مصرف انرژی به میزان ساعات همکاری مشترکان صرفهجویی میشود.
تیموری با تأکید بر نقش و ظرفیت مناسب مدارس، مساجد و تریبونهای نمازجمعه در آموزش و اشاعه فرهنگ صحیح مصرف گفت: خوشبختانه با تعامل و مساعدت مراجع مذکور و بهرهمندی از ظرفیت عظیم آنها در سالهای گذشته تا حدودی همراهی عامه مردم نسبت به اصلاح الگوی مصرف و کاهش مصارف غیر ضروری در ساعات اوج بار افزایش یافته است و امیدواریم کماکان این همکاریها استمرار یابد.
انتهای پیام/