او تأکید کرد: نصب سامانههای هوشمند حمل و نقل از جمله سامانه ثبت تخلف سرعت، تابلو پیام متغیر، تردد شمار، توزین در حال حرکت و... برای امنیت و آرامش رانندگان و مسافران با هدف حفظ و ارتقاء ایمنی جانی مسافران نصب شده و سرقت و تخریب آنها، احتمال بروز سوانح را افزایش میدهد.
مصطفی پناهنده یادآور شد: این ادارهکل به منظور افزایش ایمنی جادهها با وجود مشکلات اعتباری بر حسب وظیفه عملکردی سریعا علائم و تابلوها را جایگزین میکند و نحوه قرار داد با پیمانکار نیز به گونهای است که پیمانکار موظف است چنانچه قطعهای به سرقت برود، جایگزین کند.
او با اشاره به اینکه خوشبختانه استان همدان به یاری تلاش مجموعه و دستگاههای مرتبط پلیس، سپاه و بسیج نخستین استان در ارائه خدمات بوده، ابراز امیدواری کرد: هر سال این مجموعه به عنوان برترین استان، فعالیتهای خود را ارائه میدهد.
پناهنده بر حفاظت و نگهداری از سامانههای حمل و نقل هوشمند جادهای تأکید کرد و ابراز داشت: تیمهای گشت این نهاد، بازدیدها و نظارتهای مستمر در طول راههای ارتباطی استان به ویژه جادههای اصلی را در دستور کار خود دارد.
او با قدردانی از فرمانده هان پلیس راه همدان-ملایر و نیروی انتظامی استان گفت: در قبال همکاری مستمر، اطلاعات مورد نیاز به دستگاههای قضایی ارائه میشود.
این مسئول تاکید کرد: علاوه بر برخورد قانونی باید از طریق فرهنگ سازی در تمامی اقشار برای جلوگیری از این عمل مجرمانه اقدام کرد.
پناهنده در ادامه با بیان اینکه این اداره کل باید برای خرید و نصب مجدد آنها هزینههای سنگینی را از محل اعتبارات استانی و ملی متحمل شود، بیان داشت: با داشتن ۵ هزار و ۱۴۰ کیلومتر راه، آسیب و تخریب علائم و تأسیسات جاده ای، اداره کل را متضرر میکند و به دنبال رفع مشکلات با استفاده از توان شوراها و دهیاریها هستیم و اگر در مباحث نظارتی کمک بیشتری داشته باشیم، قطعا موفقتر خواهیم بود.
انتهای پیام/د