به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدت نسبتا زیادی بود که توسعهدهندگان تلگرام درباره یک پروژه انقلابی صحبت میکردند. قرار بود این پروژه که بلاکچین نام داشت، در ارز دیجیتال تحولات بسیاری ایجاد کند. اما روز گذشته پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، مطلبی را منتشر کرد که از خاتمه این پروژه خبر میداد.
پاول دورف بارها به ارز دیجیتالی که به گفته وی میتوانست در دنیای فناوری تحولات بسیاری ایجاد کند، اشاره کرده بود. اما پستی که در کانال تلگرامی دورف منتشر شده نشان میدهد که این پروژه به نتیجه نرسیده است؛ موضوعی که ظاهراً برای شخص دورف و افراد دیگری که روی این پروژه کار میکردهاند بسیار ناراحتکننده است.
پلتفرم بلاکچین TON یا شبکه باز تلگرام همان پروژهای است که درباره آن صحبت میکنیم. به گفته مدیرعامل تلگرام، این پروژه پس از مدتها بحث با کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، به دلیل وجود بعضی موانع قانونی لغو شده است. دورف میگوید عامل اصلی این اتفاق دادگاه آمریکاست که برای لغو شدن این پروژه رای صادر کرده است.
بیشتر بخوانید: صدور مجوز برای باتری عظیم ۶۰۰۰ میلیآمپری ریلمی
دورف در بخشی از پیام خود پس از ابراز ناراحتی درباره اتفاق پیش آمده برای ارز دیجیتال تلگرام گفت که اجازه پخش توکنهای گرام در سراسر جهان از این شرکت گرفته شده است. دورف در بخشی از متن خود حمله تندی نیز به دادگاه آمریکا کرد. او اعلام کرد که عملکرد دادگاه آمریکا به این گونه است که گویی باقی کشورها صلاح خود را نمیدانند و تنها این کشور باید برای آنها تصمیم بگیرد.
او پس از انتقادات تند دیگری از دولت آمریکا به این مسئله اشاره کرد که دیگر هیچ گونه عملیاتی در راستای این فناوری شکل نخواهد گرفت. همچنین گفت که هیچ سایت یا برندی از TON در اینترنت برای تلگرام نخواهد بود و باید به صحت آن شک کرد.
پاول دورف در بخش دیگری از پست خود انتقاد شدیدی نیز به دولت آمریکا و شیوه عملکرد آن داشت و نوشت که آمریکا قدرت زیادی در جهان دارد و این قدرت را مدیون کنترلی است که بر دلار و نظام مالی جهانی دارد. دورف از این که زندگی ۹۶ درصد جمعیت جهان به افرادی وابسته است که توسط تنها ۴ درصد مردم جهان انتخاب میشوند، ابراز تاسف کرد.
اما دلیل دولت آمریکا برای لغو عرضه رسمی گرام چیست؟ کمیسیون بورس آمریکا (SEC) میگوید، تلگرام با پیشفروش کردن توکنهای دیجیتال خود قوانین اوراق بهادار آمریکا را لغو کرده است.
انتهای پیام/
اون طور صاحب کانال مجبور بود محتوای بهتر تولید کنه و مردم واسه عضویت توی گروه باید مقدار مشخصی گرام پرداخت میکردند که در اینصورت دیگه همه وارد هر کانالی از جمله کانال های غیر اخلاقی و ... نمیشدند و فضای رسانه ای تلگرام کمی تمیزتر میشد ولی منافع امریکا به خطر افتاد و مجبور به لغو این پروژه کردند.
در جواب اونایی که میگن تلگرام و توییتر و واتس آپ و...برداشته بشن نمونه ایرانی بهتر و مطمئنشو و پراستفادشو بگید من استفاده کنم.
۲۳ تیر ۹۸
وزیر ارتباطات: بیت کوین میتواند برای کشور فرصت باشد
- - -
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه استخراج رمزارز امروز پدیدهای رایج در دنیا است
آخه چرا با هر چیزی که مردم دوست دارن شما مخالفید؟
کاملا واضح بود وقتی به فیسبوک که مال خودشون هست اجازه ندن بیاد به تلگرام روسی اجازه بدن
زهی خیال باطل