سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به ۳۸ هزار بانوی سرپرست خانوار

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به ۳۸ هزار بانوی سرپرست خانوار خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  ارومیه،پریسا علیلو مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی جلسه جلسه بررسی نحوه اعطای تسهیلات به شرکت های تعاونی فعال بانوان با اشاره به بحران ویروس کرونا و آسیب‌های وارده بر کسب و کار‌ها و نام گذاری امسال با عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، سیاست اصلی دولت را حمایت از توسعه مناطق محروم و اقشار آسیب پذیر با رویکرد توانمندسازی زنان در مناطق روستایی و سکونت گاه‌های غیررسمی عنوان کرد.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی با ارائه گزارشی از روند اعطای تسهیلات به بانوان سرپرست خانوار در دولت دوازدهم توسط بانک‌های قرض الحسنه مهر ایران، رفاه کارگران و بانک توسعه تعاون در سطح کشور افزود:در دولت دوازدهم از سال ۹۷ تاکنون از محل تفاهم نامه‌های معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری بیش از ۳۸۰۰۰ بانوی سرپرست خانوار در ۱۳ استان موفق به استفاده از تسهیلات قرض الحسنه شده اند.

او افزود: سهم آذربایجان غربی از محل این تفاهم نامه‌ها ۱۱۹۱ نفر است و این تفاهم نامه‌ها در راستای توزیع فرصت‌ها و امکانات میان زنان سرپرست خانوار به منظور رفع نیاز‌های ضروری و راه اندازی و توسعه مشاغل خانگی و کسب و کار‌های ارزش آفرین منعقد و پرداخت شده است.

علیلو گفت: در سطح کشور تفاهم نامه جدیدی توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بانک توسعه تعاون و با محوریت تعاونی‌های بانوان منعقد شده که هدف از آن ایجاد اشتغال مولد و درآمدزا و دستیابی به اهداف قانونی مقرر در اسناد فرادستی، قانون برنامه ششم توسعه و سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری است.

مدیرکل زنان و امور خانواده استانداری افزود: در آذربایجان غربی ۷ شرکت تعاونی بانوان زیرمجموعه تعاون روستایی و ۱۸۰ شرکت تعاونی بانوان زیر مجموعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول فعالیت هستند و جا دارد با استفاده از حمایت‌های مندرج در این تفاهم نامه در سال جهش تولید شاهد بالندگی و توسعه روز افزون آن‌ها باشیم.

در این جلسه نحوه اعطای تسهیلات به شرکت‌های تعاونی بانوان مورد بررسی قرار گرفت و با رایزنی با بانک توسعه تعاون پرداخت اقساط در بازه زمانی حداقل ۳سال و حداکثر ۵ سال با تنفس شش ماهه و همچنین انعقاد تفاهم نامه استانی فی مابین اداره کل امور زنان و خانواده استانداری و بانک توسعه تعاون در راستای حمایت از بانوان آسیب دیده از کرونا و توانمندسازی اقتصادی آن‌ها مورد توافق قرار گرفت.

اعطای یک چهارم تسهیلات مقرر در تفاهم نامه به شرکت تعاونی روستایی فعال در زمینه مرغداری با عضویت ۱۸۰ نفر از بانوان و با اشتغال زایی ۸ نفر در راستای حمایت از مهاجرت معکوس و توانمندسازی اقتصادی روستانشینان از دیگر موارد مطروحه در جلسه بود.
انتهای پیام/ ن م 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.