مدیرعامل شرکت ارتباطات زیر ساخت افزود: خانوادهها در این روزها ناچار به خانه نشینی شده اند و عملا جمع مذهبی و مناجات در ماه مبارک رمضان مانند سابق قابل برگزاری نیست. در همین راستا وزارت ارتباطات تلاش خود را برای برقراری ارتباط مردم با هیئتهای مذهبی در روزهای شیوع ویروس کرونا متمرکز کرد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دو سامانه ایجاد شده تنها مختص شبهای قدر نیست، اظهار کرد: وزارت ارتباطات پیش از ماه رمضان دو فضا را برای مخاطبان و علاقمندان هیئتهای مذهبی و مناجات ایجاد کرد. در ابتدا وب سایت محفل ایجاد شد که امکان پخش مستقیم هیاتها، با همکاری وزارت ارتباطات و بخش خصوصی فراهم شد.
فتاحی در ادامه مصاحبه تلفنی با رادیو گفتگو، دومین سامانه مناجات را معرفی و اظهار کرد: پس از مدتی وب سایت هیئت آنلاین هم به بهره برداری رسید که به همین شیوه، اما تخصصیتر هیئت های شاخص و پر مخاطب را تحت پوشش خود قرار داد.
وی درباره هزینه اینترنت مصرفی این دو وب سایت گفت: ترافیک به صورت یک دوم میباشد یعنی هزینه اینترنت نصف سایر سایت هاست، اما برای شبهای قدر استفاده از این دو سایت رایگان خواهد بود.
فتاحی توضیح داد: بنا به دلایلی با ادامه توزیع بستههای رایگان اینترنت موافقت نشد، اما با توجه به سبد مصرفی خانوار و هزینههای پهنای باند، در مییابیم که نرخ خدمات مخابراتی به ویژه پهنای باند در چند سال اخیر تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد رشد داشته است که در مقایسه با دیگر خدمات و محصولات کمتر بوده است.
وی در پاسخ به این سوال که برای افزایش کیفیت و سرعت اینترنت در شبهای قدر چه تدابیری در نظر گرفته شده، گفت: در حال حاضر نسبت به استفاده از این وب سایتها و دیگر تولیداتی که در کشور عرضه میشود و ما آن را به عنوان محتوای شبکه ملی اطلاعات میشناسیم، رشد قابل توجهی در چند سال اخیر ایجاد شده و عملا مشکل سرعت یا افت کیفیت اینترنت وجود ندارد. ممکن است در برخی از نیازمندیها در بستر اینترنت مشکلاتی ایجاد شود که عمدتا به دلیل افزایش غیرقابل پیش بینی مصرف در زمان شیوع ویروس کرونا بوده است.
فتاحی در پایان برنامه «هشتگ گفتگو» تاکید کرد: در این دو وب سایت ۱۰ مورد از هیئتهای منتخب کشور در شهرهای مختلف زنجان، مشهد، قم و ... نمایش داده میشود و این امکان وجود دارد که هریک از مخاطبان با پیامک رایگان هیئت مورد نظر خود را به دیگران معرفی کنند.
انتهای پیام/
ماهی است که باید یاد بگیریم .دورع .دزدی .اختلاس .احتکار .پارتی بازی .زد و بند .تهمت .شایعه ووو نکنیم .تا شاید جزی از اخلاق مان شود .
چه فایده دارد که موارد فوق را انجام دهیم .حالا هی روزه بگیر .عبادت کند
اصلا شرایط وارد به این ماه را نداریم .مگر اینکه توبه کنیم و دیگه مرتکب جرمی نشویم