سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درخواست دبیرکل ناتو از آلمان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در این کشور

دبیرکل ناتو از دولت برلین خواسته است تا با استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در این کشور از صلح و آزادی محافظت کند!

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در یادداشتی که در نشریه آلمانی «فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ» منتشر کرده از دولت برلین خواسته است تا با استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در این کشور از صلح و آزادی محافظت کند.

دبیر کل ناتو در حالی چنین مطلبی را در روزنامه آلمانی منتشر کرده است که پیش از این حزب آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و دومین حزب بزرگ آلمان خواستار خروج تسلیحات هسته‌ای آمریکا از پایگاه‌های هوایی این کشور شدند.

استولتنبرگ در این یادداشت بحث را به انبار کردن تسلیحات هسته‌ای آمریکا در پایگاه‌های هوایی آلمان کشانده و محافظت از صلح و آزادی را در گرو انبار کردن حدود ۲۰ بمب هسته‌ای بی ۶۱ آمریکا در پایگاه هوای بوشل واقع در غرب آلمان دانسته است.

در بخشی از یادداشت او آمده است: «در سراسر جهان، تروریسم ادامه دارد، رژیم‌های اقتدارگرا، دموکراسی‌های لیبرال را به چالش می‌کشند، و ما شاهد گسترش سلاح‌های هسته‌ای در کشور‌هایی مانند کره شمالی و همچنین ادامه اقدامات تهاجمی توسط روسیه هستیم.»

وی در بخش دیگری از این یادداشت ادعا می‌کند روسیه سرمایه گذاری قابل توجهی در بخش نظامی خود انجام داده است و سعی دارد زرادخانه‌های هسته‌ای خود را با استراتژی‌های نظامی ادغام کند.

استولتنبرگ مدعی است مسکو موشک‌هایی با کلاهک هسته‌ای در کالینینگراد که فقط ۵۰۰ کیلومتر با برلین فاصله دارد مستقر کرده و متحدینی مانند دانمارک، لهستان و رومانی را در معرض خطر حملات هسته‌ای قرار داده است.

به نظر می‌رسد ارقام، داستان دیگری را بیان می‌کنند. در ماه فوریه، پنتاگون تخمین زد که روسیه معادل ۲۸ میلیارد دلار برای نوسازی نیرو‌های هسته‌ای خود هزینه کرده است. این در حالی است که آمریکا درصدد ارتقاء زرادخانه هسته‌ای خود با بودجه ۱.۵ تریلیون دلار است (یعنی ۵۳ برابر بیشتر از روسیه). همچنین این آمریکا بود که از پیمان موشکی ضد بالستیک با روسیه خارج شد و اعلام کرد علاقه کمی به تجدید این پیمان استراتژیکی دارد.

انتهای پیام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.