او به اهمیت نقش مردم در مدیریت کشور اشاره کرد و افزود: یک ایراد بزرگی که همه ساختارهای حاکمیتی دنیا دارند نقش ندادن به مردم یا کمرنگ بودن نقش مردم در حاکمیتها است، اما اگر برگردیم به تمدنهای دینی متوجه میشویم که خداوند به نقش مردم در سرنوشت خودشان تاکید میکند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین به نقش آفرینی و حضور مردم بعد از انقلاب اسلامی پرداخت و تاکید کرد: در انقلاب اسلامی ما چند مقطع بزرگ به مردم نقش دادیم و موفق شدیم، اما در جاهایی که نقش مردم را بی اثر کردیم توفیقات بزرگی نداشتیم. یک انقلاب اتفاق افتاد و میخواهد در برابر جهان مادی بایستد و به پیروزی برسد که برای رسیدن به این آرمان بزرگ الزاماتی نیاز است و یکی از این الزامات نقش دادن به مردم است.
سپهر در ادامه مطلب فوق با بیان اینکه بدون نقش دادن به مردم امکان عبور از تنگهها وجود نداشته است، اظهار داشت: همین مردم اراده کردند تا شاه را بیرون کنند، همین مردم اراده کردند ۸ سال در برابر دشمن ایستادند و پیروز شدند و با همین مردم در برابر بیماری کرونا ایستادیم و از این تنگه عبور کردیم.
او به انعقاد تفاهمنامه سازمان بسیج با وزارت بهداشت در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: وزیر بهداشت دو بار نامه زدند و از بسیج به خاطر تلاشهای فراوانی که در مدیریت این بیماری کشیدند تشکر کردند. تمام پایشها نشان داد که ۸۲ درصد مردم آماده همکاری با حاکمیت در تمام عرصههای سختگیرانه هستند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: بیش از ۴۰ درصد مردم ما اعلام کردند با هر نوع قرنطینه سخت مشکلی ندارند و همچنین بیش از ۸۰ درصد گفتند تمام پروتکلهای بهداشت را رعایت میکنیم.
سپهر به موضوع غربالگری توسط بسیج پرداخت و افزود: در موضوع غربالگری وزارت بهداشت سازو کار لازم را نداشت و ما با تشکیل ۶۰ هزار تیم سه نفره، غربالگری را بدون هزینه و نگرانی انجام دادیم.
او عنوان کرد: در عرصههای دیگر مانند اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، کاهش آسیبهای اجتماعی و غیره، اگر به مردم نقش بدهیم مشکلات حل میشود.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان این اینکه کشورهای دنیا امروزه با یک رکود عجیب اقتصادی مواجه هستند گفت: ما نسبت به تمام کشورها آمادگی بیشتری داشتیم و این آمادگی حاصل حضور مردم بود.
سردار سپهر افزود: بزرگترین مولفه تابآوری نقش دادن و مشارک مردم با حاکمیت است، اگر مردم با ما همراهی کردند نشانههای مثبتی را در مدیریت چالشهایی مانند کرونا میبینیم.
او با بیان اینکه بسیج آماده حمایت و کمک به وزارت صمت است گفت: بسیج ظرفیت جذب، آموزش، سازماندهی، بکارگیری، گفتمان سازی، حمایت، هدایت و پشتوانه مردم از دستگاهها را دارد. هر انتظاری شما دارید که موفقیت شما را تضمین میکند و آن ظرفیت در بسیج هست، آن را برای ما تعریف کنید تا با تمام توان به شما کمک کنیم.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین نگاه به درون و ظرفیتهای موجود را تنها راه حل برون رفت از تمام مشکلات دانست و خاطرنشان کرد: ما در بسیج ظرفیتهای زیادی داریم به عنوان مثال این آمادگی هم اکنون وجود دارد که در زمینه بهداشت، درمان، پاکسازی محیط کارگاهها و کارخانجات بسیج وارد شود و همچنین حقوقدانان بسیجی ما در خدمت تولید، اشتغال و تجارت آماده همکاری هستند.
او سپهر تاکید کرد: ما آمادگی این را داریم که در عرصه اشتغال خرد و خانگی، ایجاد روحیه و نشاط در مردم تلاشهای هدفمند داشته باشیم.
سپهر همچنین به راه اندازی یک سامانه ایده پرداز در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: معاونت علمی بسیج و بسیج دانشجویی ما اعلام کردند تمام افرادی که ایدهای در عرصه مقابله با کرونا در بخش درمان، بهداشت، تجهیزات پزشکی و مدیریتی دارد را به سامانهای که طراحی شده است ارسال کند که بیش از ۴ هزار نفر ایده و محصول خود را در سامانه ما ثبت کردند و اگر هر کدام از این ایدهها به محصول و نتیجه برسد یک کار بزرگی در دنیا شکل میگیرد.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان پیشنهاد داد که وزارت صمت جهت تعالی اقتصادی و توانمند سازی مردم در این شرایط، ایدهها را جمع کند و از آنها استفاده کند و اعلام کرد که بسیج حاضر است در این زمینه امکانات خود را در اختیار این وزارت خانه قرار دهد.
انتهای پیام/