شیرزاد کمالی مدیر جهاد کشاورزی در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: سالانه افزون بر ۱۰ هزار تن انواع سبزی در خاش تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
او بیان کرد: تنوع ۱۲ گانه سبزی، استفاده از کودهای عالی و با کیفیت از عوامل بازار پسندی سبزی خاش است.
کمالی ادامه داد: این شهرستان با دارا بودن ۸۰۰ هکتار زمین زیر کشت سبزی از قطبهای مهم تولید این محصول در سیستان و بلوچستان محسوب میشود.
او با اشاره به اینکه در سال جهش تولید نیز کشاورزان خاش در رتبه برتر قرار خواهند گرفت، اظهار داشت: یکهزار و ۲۵۰ نفر از بهره برداران بخش کشاورزی خاش به کاشت، داشت و برداشت سبزیجات برگی مشغول هستند.
مدیر جهاد کشاورزی خاش بیان کرد: روزانه حدود ۳۰ تن انواع سبزی از خاش برای مصرف تازهخوری به بازارهای زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان ارسال میشود.
کمالی گفت: کاهو، جعفری، تره، اسفناج، شاهی، گشنیز، نعناع، ریحان، شنبلیله و ... از انواع سبزیجات تولیدی این شهرستان است.
او اظهار داشت: اسماعیل آباد، عباس آباد، اکبرآباد، رکن آباد و برخی روستاهای پشتکوه از عمده مناطق کشت و تولید سبزی خاش به شمار میروند.
مدیر جهادکشاورزی خاش افزود: فروردین و اواسط مرداد بهترین زمان برای کشت سبزی در خاش است.
انتهای پیام/گ