او افزود: پس از سیلاب شدید مارس - آوریل ۲۰۱۹ یونیسف با حمایت کشورهای اهدا کننده مانند ژاپن، کویت، کره جنوبی، سوئیس و کانادا و همچنین اهداکنندگان محلی از بخش خصوصی، مبلغ ۳ میلیون و ۱۳۴ هزار دلار را برای پاسخ به سیل جمعآوری کرد تا با همکاری دولت دسترسی آسیب پذیرترین کودکان از جمله کودکان پناهنده و مهاجر به خدمات ضروری را تضمین کند.
مشاور وزیر نیرو در امور بینالملل ادامه داد: یونیسف در حوزه آب، فاضلاب و بهداشت محیط یک میلیون و ۸۹۵ هزار دلار جذب و با همکاری وزارت نیرو از دسترسی جمعیت آسیب دیده سیل به آب سالم از طریق یک سیستم آب و فاضلاب مقاوم در برابر بلاها هزینه کرد.
بیشتر بخوانید: شواهدی مبنی بر انتقال کرونا از طریق فاضلاب وجود ندارد
فرحناکیان با بیان اینکه از این منابع مالی برای تجهیز و توانبخشی و احیای بهتر سیستمهای آب و فاضلاب آسیب دیده و تخریب شده و اطمینان از دسترسی پایدار و کافی به آب سالم، تسهیلات بهداشتی و فاضلابی استفاده شد، افزود: یونیسف علاوه بر این، با همکاری وزارت نیرو در نظر دارد از توانبخشی پایدار و تقویت مقاومت سیستمهای آب و فاضلاب در مناطق مستعد و سیلخیز در گلستان و خوزستان حمایت کند.
گفتنی است، همکاریهای مزبور، با هماهنگی وزارت امور خارجه، منجر به ایجاد مشارکت جدید بین یونیسف و وزارت نیرو، ایجاد برنامه کاری دوسالانه با محوریت افزایش ظرفیت مدیریت آب و افزایش آمادگی اضطراری شده است.
انتهای پیام/