سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

چرا دولت اصرار به تشکیل وزارت بازرگانی دارد؟!

خبر برکناری وزیر صمت آن هم به علت رای نیاوردن طرح وزارت بازرگانی با اصرار دولت، جای بسی تامل دارد.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر صنعت، معدن و تجارت از مقام عالی وزارت برکنار شد. دقایقی بعد از اتفاق نامه‌ای منتسب به رضا رحمانی به دست ما رسید که با توجه به محتوای آن علت این برکناری، اصرار برخی از مسئولان دولت، بر تلاش برای تشکیل مجدد وزارت بازرگانی به نظر می‌رسید.

 

در این نامه خطاب به رئیس جمهور نوشته شده بود: «حتما مستحضرید در تاریخ  ۹۹/۲/۱۷ جناب آقای واعظی سرپرست نهاد ریاست جمهوری» تماس و تهدید کردند در صورت رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس شورای اسلامی، شما برکنار خواهید شد و لازم است در این فرصت با لابی، نمایندگان خصوصا نمایندگان آذری زبان را قانع و برای این طرح رای بگیرید بنده هم عرض کردم مجلس که زیر نظر بنده نیست و مشکلی با موضوع ندارم.

برکناری وزیر به خاطر یک وزارتخانه!

یک منبع آگاه در وزارت صمت در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و‌کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علت برکناری وزیر صمت اظهار کرد: ماجرای برکناری وزیر صمت به راه‌اندازی وزارت بازرگانی مربوط است. در واقع رضا رحمانی تهدید شد که اگر مجلس به وزارت بازرگانی رای ندهد او را برکنار خواهند کرد و همین اتفاق هم افتاد.

پیشنهاد تشکیل وزارت بازرگانی چند مدتی است که دوباره روی زبان‌ها آمده است. وزارت خانه‌ای که معمولا مخالفان آن بیشتر از موافقانش بوده‌اند اما کماکان هستند افراد بسیاری که در دل بخش‌های حکومتی کشور از تشکیل مجدد این وزارتخانه پشتیبانی می‌کنند.


بیشتر بخوانید: نامه رحمانی وزیر برکنار شده صمت خطاب به رئیس‌جمهور


دو بخش تولید و تجارت طی سال‌های گذشته بارها با یکدیگر ادغام و تفکیک شده‌اند؛ آخرین بار سال ۹۰ و در دوره دولت دهم بود که در عمل به اجرای قانون برنامه پنج ساله توسعه و ایجاد زنجیره تامین در بخش های صنعت، معدن و کشاورزی؛ وزارت بازرگانی تعطیل و در وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی ادغام شد.

پیشنهاد تشکیل طرح وزارت بازرگانی از حوالی سال ۹۶ آغاز شد؛ جهش‌های ارزی موضوع تفکیک این وزارتخانه را دوباره به مجلس کشید اما علی رغم تاکید رئیس جمهور بر لزوم تفکیک وزارت بازرگانی، با مخالفت نمایندگان مجلس روبه‌رو شد. کش مکش‌های این موضوع ادامه داشت تا روز  ۸ اسفند ۹۷ برخی از نمایندگان مجلس اقدام به ارائه طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس کردند. در نهایت طرح عادی تشکیل این وزارتخانه با حمایت رئیس مجلس در تاریخ سوم مهرماه سال ۹۸ در مجلس تصویب شد.

تشکیل وزارت بازرگانی خلاف اصل ۴۴

امرالله امینی عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و‌کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تشکیل مجدد وزارت بازرگانی گفت: یکی از دلایل اصلی مخالفت با این جدایی تحمیل ساختار جدید به دولت است که هزینه‌های دولت را فوق‌العاده افزایش می‌دهد؛ در همان موقع یکی از دلایل اصلی ادغام وزارتخانه‌ها کاهش هزینه‌های دولت بود و الان دولت عکس این موضوع را مطرح می‌کند و موافق تفکیک است که جای تعجب دارد.

او بیان کرد: برخی از کشور‌ها با توجه به این موضوع که تولید و تجارت ساختار در هم تنیده‌ای دارند؛ سیاست گذاری واحدی برای آن تعریف کردند که از جمله آن‌ها می‌توان به کشور کره اشاره کرد. این کار باعث می‌شود سیاست گذاری‌های مختلف در راستای تولید و صادرات گسترش پیدا کند.

امینی تصریح کرد: سال‌های آخر دولت است و علاقه دولت به تفکیک این وزارتخانه جای تعجب دارد. برخی معتقدند دولت علاقه دارد زمینه واردات را گسترش دهد در حالی که لازمه گسترش و جهش تولید، صادرات و محدود شدن واردات است پس در شرایط فعلی باید این دو بخش با هم باشند و نباید تفکیک شوند.

بعد از آن که شورای نگهبان مغایر با اصل ۸۵ و ۱۳۳ قانون اساسی تشخیص داد؛ هیئت رئیسه مجلس در روز‌های پایانی فعالیتش عزم خود را جزم کرده تا تفکیک این دو بخش وزارت خانه را به سرانجام برساند. بنا بر اظهارات برخی منابع خبری اواخر پاییز ۹۸، عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از سوی  رئیس مجلس مامور به رفع ایرادات شورای نگهبان و ارجاع سریع طرح به صحن علنی مجلس می‌شود. در همین راستا، جلسه‌ای فوری و بدون حضور مخالفان طرح تشکیل وزارت بازرگانی ۷ صبح ۲۵ آذر ۹۸ به میزبانی کمیسیون اجتماعی مجلس برگزار شد که این طرح مجددا راهی صحن علنی مجلس کرد.

 اقدام  این نماینده مجلس با هدف تسهیل و تسریع در تصویب طرح تشکیل وزارت بازرگانی صورت گرفته بود که در نهایت ناکام ماند و مورد انتقاد برخی نمایندگان مجلس قرار گرفت.

گویی روز یکشنبه هم ماجرای مشابهی اتفاق افتاده است اما این بار سابقه رضا رحمانی در مجلس هم چاشنی کار شد تا احتمال موفقیت در این تفکیک این دو بخش افزایش پیدا کند اما در نهایت باز هم مخالفان اجرای طرح آرای بیشتری کسب کردند و طرح مورد تاکید آقای رئیس جمهور از دستور کار مجلس خارج شد.

حالا وزیر صنعت این موضوع را علت اصلی برکناری خود می‌داند و طی نامه‌ای کاملا رسمی ماجرا را از اولین تماس سرپرست نهاد ریاست جمهوری تا برکناری تشریح کرده است. اگر ماجرای فوق در شرایطی که اغلب کارشناسان تشکیل وزارت بازرگانی را زمینه ساز افزایش واردات، افزایش هزینه، افزایش فساد و مواردی از این قبیل می‌دانند دولت باید پاسخ قانع کننده‌‌ای برای این علاقه مندی به تشکیل وزارت بازرگانی داشته باشد.

از طرف روابط عمومی دفتر رئیس‌جمهور هم در واکنش به نامه وزیر برکنار شده صمت مطرح شد به هیچ وجه از جناب آقای رحمانی خواسته نشده از لایحه دولت حمایت کنند، بلکه تاکید شده از فعالیت‌ها و رایزنی‌های فشرده سه نفر از نزدیکان‌شان که در صورت لزوم نام آنها اعلام خواهد شد در مجلس و رسانه‌ها علیه لایحه دولت، ممانعت بعمل آورند؛ همچنین از طرف رئیس‌جمهور به ایشان گوشزد شد که تداوم این روند تخلف است و قطعا با این تخلف برخورد خواهد شد.

دولت: نخواسته ایم رحمانی استعفا دهد!

امروز نیز بر خلاف آنچه ادعا شده، از ایشان خواسته نشده استعفا دهند، بلکه تصمیم رئیس‌جمهور برای جایگزینی به ایشان اطلاع‌رسانی و از وی درباره نحوه اعلام این خبر استمزاج شد که در خواست ملاقات حضوری داشتند و نهایتا نامه مذکور را منتشر کردند.

در پایان لازم به ذکر است که دلایل تصمیم رئیس‌جمهور به تغییر در وزارت صنعت، معدن و تجارت نه فقط منحصر به تلاش وزیر سابق برای رد لایحه دولت در مجلس، که مربوط به موارد متعدد دیگری نیز بود که افکار عمومی، فعالان اقتصادی، صاحبان کسب و کار و تجارت به خوبی از آن آگاهند.

ضمنا این تصمیم اگر چه به دلیل برآورده نشدن انتظارات رئیس‌جمهور اتخاذ شده اما نافی تلاش های مجموعه همکاران وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت در طی ماههای گذشته در مقابله با تحریم‌ها و همیاری در مبارزه با کرونا نیست و دولت قدردان این تلاشهاست.

ضد و نقیض‌های نهاد ریاست جمهوری و وزیر بر کنار شده ادامه دارد؛ علاقه شدید دولت و تاکید رئیس جمهور به تحقق تشکیل وزارت بازرگانی انکار ناپذیر است اما دلایل اصلی برکناری وزیر صمت هنوز به طور کامل شرح داده نشده است، برخی ماجرای تشکیل وزارت بازرگانی، برخی نوسان عجیب بازار خودرو و برخی مشکلات بخش صنعت و معدن را علت برکناری رحمانی می‌دانند اما هنوز ماجرای اصلی مشخص نیست.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
چون وقتی مدیران وزارت صنعت مجوز افزایش قیمت را می دهند . مدیران وزارت بازرگانی نیز برای تعادل قیمت سایر اجناس تصمیم بگیرند از واردات تعادل را برفرار کنند
ناشناس
۱۹:۴۸ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
با سلام . باید وزارت بازرگانی از وزارت صنعت جدا شود تا بتوان تعادل در قیمت ها را در بازار ایجاد کرد . ادعام اینها باعث شد که براحتی سال گذشته خودرو بالای 100 در صد افزایش داشت و الان هم اجازه 20 در صد را داد .
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
آخه این چه وضعیه عوض اینکه فشاری که تو چند ماه بر روی مردمه به خاطر این بیماری که اومده عوض اینکه برای نردم کاری کنین روز به روز همه جی گرون گرونتر میشه با نبود کار با نداستن پول گروتی واسه جی روز مواد وغیره رو گرون میکنه از نظر اقتصاد و وضعیت مالی مردم خوب باشه بیکاری نباشه مردم مستاجر نباشن جوری نباشه که برای نبودن کمبود مردی پیش زن وبچه سر افکنده باسه اون موقع شما حق دارین گرونی بیارین نه اینکه الان عوض اینکه روز به روز به داد مردم برسین بدتر بدترش کردین هرسال از سال قبل بدتر شده به بارکی مرمو بیارین بیرون ببندین به توپ وتانک راحت بشین شما کاری کردین یه جوون آرزو تو دلش بنونه یه شب راحت سرشو رو بالش بزاره شما کاری کروین که شوهرم اولین روز جوونیش نخواد زنده باشه به خاطر اینکه پیش من زنش سرافکنده نباشه شما اصلا چی میدونید از وضع مردم کاش شما مسولان یه روز پیش زن وبچه اتون سر افکنده میشدین اونوقت میفهمیدن یه مردی با جیب خالی بیاد خونه نتونه تو چشم زن وبچه اش نگاه کنه بفهمینکه خرد شدن وسرافکندگی یعنی چی مام خدایی داریم اگه دست شما بود خیلی وقت مارو کشته بودین ولی خداست که نمیزاره
محمدمعصومی
۰۹:۳۱ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
اقتصاد، ستون، زندگی، است
شکست، این، ستون، ورشکستگی، انسانهاست،
وانسان هایی، که، در، کار، وزندگی، شکست، خورده، ناامید، شوند
باناراحتی، روان، دیگر، آرامشی، ندارند، زندگی، ندارند، و،،،،
مرگ، تکراری،،، زیرا، روزی، هزار، بار، آرزوی، مرگ، می‌کنند،
ناشناس
۰۰:۵۷ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
برای جلوگیری از ساماندهی بازار خودرو . برای احیای مافیای انحصاری در خودروسازان
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
بجای وزارتخانه .تمام صادر کنندگان و وارد کنندگان را در یک جلسه جمع کنید و ازشون بخواهید مشکلات شان را بگویند ِو یکی یکی مشکلات شون را برطرف کنید
روزنامه نگاران هم باشند تا به نتیجه. اش برسانند
دنبال کنند تا نتیجه نهایی
ناشناس
۲۲:۰۴ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
تا زمانیکه بازرگانی با صنایع باشد وضع کشور بدتر میشه بهتر نه چون وزیر اگر گرایش صنعتی داشته باشه وضع بازار خراب میشه اگر گرایش بازرگانی داشته باشه باز وضع صنایع .تولیدیها خراب میشه بهترین راه همین جدایه به امید روز جدای
سید فروزان
۲۰:۴۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
دلیل اصلی پا فشاری روحانی برای تشکیل وزارت بازرگانی ،مربوط به بعد از ایشان خواهد بود و با تشکیل این وزارت ، یکسری نماینده اصلاح طلب خواهند شد ،مدیر و مسئول و مشاور و غیره ،تا بدین صورت آقایان ضمن دریافت حقوق و پست ، کماکان نگذارند ‌تواید در داخل کشور رسد پیدا و مافیای واردات به صورت رسمی کار خود را انجام
ناشناس
۱۵:۳۸ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
بله منم قبول دارم نظر شما
اینا برای نمایندگانی ک رای نیاوردن مقامی میخوان دست پا کنن اونم با تشکیل وزارت تا بتونن فک و فامیل شون ببرن این بار اون جمع کنن دور و ورشون اگه قانون واقعا مجری داشته باشه چ نیازی داره این همه ادارات و سازمانهای دولتی
ک کارکنانشون اکثر نا کار آمد و اضافه نیرو هستن باز باید از بیت المال براشون دستمزد داده بشه
علی
۱۹:۳۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
با سلام خدمت دوستان متاسفانه کار کشور شده قیمت پراید من نمیدونم کسی چرا کاری به قیمت های مسکن نداره
باران
۱۹:۲۸ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
عجیبه

اگه وزارت بازرگانی باشه ک اوضاع از این هم بدتر میشه فقط به تعداد سازمانهای فشار افزوده میشه

وزارت بازرگان یعنی میتونه صادرات بی رویه اقلام ضروری تولیدی داخلی رو بگیره ؟؟
همانهایی ک اصرار دارند وزارت بازرگانی ایجاد بشه همونهایی هستن ک روزگاری با واردات بی رویه بیشتر تولید کنندگان داخلی رو زمین گیر کردند آقا زاده های

شما تحقیق کنین اکثر آقازاده های ک بیشتر شون هم تهران نشین شدند بازرگان شدند ظرف چن ساله

اگه تولیدات داخلی الخصوص کشاورزی رو ب قیمت مناسب بدون دلال بازی خریداری بشه و تفاوت قیمتی کمی به مردم فروخته بشه هم کشاورزان و هم مردم راضی میشن
ولی باز بی تدبیری مسئولان غیر متخصص مشکل افرین میشن

همین حالا وضع میوه و حبوبات بررسی کنین تو سفره مردم دیده نمیشه تو ماه رمضان
بیدار
۱۸:۵۳ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
از اولش ادغام سه وزارت خانه مهم کشور در یک وزارت خانه به اسم کوچک کردن
ناشناس
۰۰:۵۹ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
علی برکت الله
بنده خدا
۱۸:۴۴ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
تشکیل وزارت بازرگانی ایده بدی نیست البته اگر بصورت کاملا" علمی اهدافش مشخص باشددر حال حاضر واقعا" شاید قسمت بازرگانی وزارت صمت قادر به خوب عمل کردن نیست و این گرانیهای غیر قابل کنترول نیز این امر را تصدیق می کند.
ناشناس
۱۸:۲۵ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
عجب!
ناشناس
۱۷:۴۵ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
زمان کوپن مردم رفاه بودند
ناشناس
۱۶:۴۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
اعضای این دولت به خودشونم رحم نمیکنن . این دیگه چجور سیاستیه !
ایرانی
۱۶:۴۰ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
یکی از بزرگترین اشتباهات دولت روحانی تصمیم وی به برکناری آقای رحمانی است
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
نکنه یادت رفته اون جمله آقای رحمانی که همونم باعث ریخت و پاش در بازار خودرو شد.
ناشناس
۱۹:۴۹ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
مجوز افزایش 20 در صد به اجناس را در سال 99 همین رحمانی داد . سال گذشته تمامی اجناس افزایش بالای 100 در صد داشتند
Arman
۱۶:۰۹ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
چون میخوان با واردات آقا زاده ای، شرکت ها که توی بورس دارن نفسی میکشن رو نابود کنن
محمدمهدی
۱۵:۵۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام علیکم
اینجانب به اطلاع می رسانم که هیچ کدام از این کارها به خاطر ما نبوده و اگر خیلی علاقه به خوب کردم وضعیت ما دارند باید همه ی دولت استعفا دهند و تنها برای منافع خودشان است... والسلام علیکم و رحمته الله و برکاته... علی برکت الله(:
ناشناس
۰۱:۴۸ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
داداش گلم تازه کجاشو دیدید ، الان دارن برای دور بعدی انتخابات برنامه می ریزن که یکی بیاد که سفره اینا جمع نشه ، به اسم مصلحت به هر کاری اقدام می کنند تعدادی از این دولتی ها که کم هم نیستند ،

اما کنترل قیمت ها واقعا افتضاح بوده روحانی گفت بنزین گرون نمیشه شد بعد که شد گفت قیمتا بالا نمی ره که به سرعت و صعودی رفت و هنوز هم ادامه داره
ناشناس
۱۵:۵۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
چون سال سال جهش تولید است.
ناشناس
۱۵:۴۶ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
وزارت بازرگانی یا وزارت واردات برای یک عده واردات چی دلال و واسطه گر مفت خور که با واردات بی رویه قانونی شده همه کارخانه ها رو تعطیل و همه کارگران را بیکار میکنند
ehsan
۱۵:۴۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
خدا میدونه چکار کرده که یهو استعفا داده.
ناشناس
۱۵:۳۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
بعدا معلوم می شه ..
نرگس سپید
۱۵:۱۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
ما هم باور میکنیم!!!برا کسب و کار بوده بابا...اینهمه وقت نگهش داشتن اَد وقتی که تشکیل وزارت بازرگانی رای نیاورده اولتیماتوم هم به خودرو سازا داده شده عزل میشه.
ناشناس
۱۴:۲۰ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
ماجرای اصلی منافع یک سری از افرادی در دولت است که با رای نیاوردن تشکیل وزارت بازرگانی تامین نشده است وگرنه چه لزومی دارد که این سال آخر دولت اینقدر اصرار به تشکیل وزارت بازرگانی داشته باشد.
رضا
۱۳:۵۳ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
خدارحم کنه. مجلس هم مثل همیشه نگااااه و سکوووت !
ناشناس
۱۳:۴۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
دلیل برکناری هر چی بوده شک نکنید به خاطر گرونی ها ومشکلات مردم نبوده
ناشناس
۱۳:۳۹ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
یک طرفه بررسی نکن yjc
ناشناس
۱۳:۳۶ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
دولت د لت تجا و تجارت است ،مگر میشود وزیری باشد
که تجار و بخش خصوصی وبانکها کنترلش نکنند ..
پول و ارز و دیوان محاسبات و تهیه گزارشهای ارزی و خلاصه اینها دیگه محرمانه هاو،،،،،،،
ناشناس
۱۳:۳۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
مردم عزیز که به این اقا رای دادید... ز که نالیم! از ماست که بر ماست
مونا
۱۲:۵۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
در این دولت، حرکت رو به جلو یعنی عقب گرد،
کارت سوخت را برداشت، آنوقت با هزینه گزاف دوباره جاری کرد،
وزارت بازرگانی را هم با هزینه گزاف داره راه میندازه،
پرش پراید یه نمونشه،
از ما گفتن، تا ۱۴۰۰ ، یه چندتا سکته ریز و درشت همه ما میزنیم،
ناشناس
۱۲:۴۹ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب کاری کرد ....
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا که
ناشناس
۱۲:۳۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهتر که رفت.به غیر گرانی همه چیز در دوران زمامداریش بر این وزاتخانه کاری دیگه ای نکرد
ناشناس
۱۰:۵۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
هر روز که خبرها رو نگاه میکنم منتظر یک اتفاق هستم با ترس خبرها رو باز میکنم خدایا خودت نجاتمان هر روز تورم
ناشناس
۱۰:۵۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
کیه این وسط به فکر مردم باشه؟!
ناشناس
۱۰:۴۴ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
کار های رحمانی برای کنترل قیمت خودرو باعث افزایش چند برابری قیمت ها شد
حبیب
۱۰:۲۹ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
در همین مجلس پراید و خودرو چند برابر شده نماینده های مجلس چی شد حالا قانون مدار شدند.
ناشناس
۱۰:۱۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
مردم خودشون اینجور دولتی خواستن
ناشناس
۲۱:۲۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
باشه یک سال دیگه هم‌ قوه مجریه هم قوه مقننه برا شما میشه ببینیم ایران سوئیس می کنید یا سوئد!
ناشناس
۰۹:۲۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
دلم خنگ شد ،این وزیر بی مسئول برکنار شد.هربلای به سر قیمت خودرو و وعده های خودروی بود ،مقصر اصلی این بود.
پیمان اشراقی
۰۹:۰۶ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام ،

کار اشتباه می کند ،
هزینه و وقت اضافی است .
حامد
۰۸:۰۸ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
الان از وقتی ایشان وزیر شده تمام حبوبات و خودرو و (مثلا لپه 7000 تومنی شده 27000 تومن) غیره چند برابر شده و هیچ چیزی ذره ای ارزان نشده البته هر کسی هم جای ایشان گماشته شود باز هم دردی درمان نخواهد شد.
حسن
۰۸:۰۴ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا اين كارها نفعش به مردم چيه؟اين حرف ها براي مردم نان واب ميشود؟
اين اقا اگر وزير خوبي بودن بايد درقيمت ها ب ويژه قيمت خودرو كاري ميكردن وفكري برمي داشتن.