سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل دفتر سلامت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

بازگشایی مدارس برای رفع اشکال است نه آموزش/ تخصیص بودجه برای تهیه لوازم ضدعفونی کننده

بیگى گفت: کلاس‌های مدارس پس از ۲۷ اردیبهشت با هدف رفع اشکال برگزار می‌شود و هیچ اجباری برای حضور دانش‌آموزان نیست.

محمدمحسن بیگى مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص بازگشایی مدارس در تاریخ ۲۷ اریبهشت، اظهار کرد: این تصمیم برای کلاس‌های درسی اتخاذ شده که در آن‌‌ها عناوین آموزشی به هر دلیلی به طور صحیح برای دانش آموزان تفهیم و تعمیق نشده است؛ لذا برای برگزاری این کلاس‌ها اجباری از سمت وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد، به طور کامل اختیاری هستند و با هدف رفع اشکالات درسی تشکیل می‌شوند.

کدام دانش‌آموزان مجاز به حضور در مدرسه نیستند؟

او افزود: مدارس استثنایی، شبانه‌روزی و پیش‌دبستانی‌ها مجاز به بازگشایی نخواهند بود؛ سایر مدارس هم با رعایت اصول بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند آغاز به کار کنند.

بیگی گفت: دانش‌آموزانی که بیماری زمینه‌ای دارند و احتمال خطر به هر علت مانند بیماری‌های تنفسی، پیوند عضو، شیمی درمانی برای آن‌ها وجود دارد به هیچ عنوان در مدرسه حضور نداشته باشند و همچنین کادر آموزشی مانند معلمان، معاونان و مدیران که مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای هستند، حضورشان توصیه نمی‌شود.

آیا حضور غیاب  در نمرات پایان سال تاثیرگذار است؟

او با بیان اینکه حضور داشتن یا غایب بودن دانش‌آموزان به هیچ عنوان در معدل و نمرات پایان سال آنان تأثیر ندارد، تاکید کرد: هیچ یک از معلمان و مدیران هم نمی‌توانند به بهانه کسر نمره پای دانش‌آموزان را به مدرسه بکشانند.


بیشتر بخوانید: بازگشایی محدود مدارس از هفته آینده


بیگی با اشاره به اینکه مدارس موظف به فراهم‌سازی محیط پاک و ضدعفونی کردن روزانه کلاس‌های درس هستند، ادامه داد: دانش‌آموزان نیز باید به طور جدی دستکش و ماسک‌های بهداشتی همراه خود داشته باشند و استفاده کنند.

پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود، والدین نگران نباشند

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در پروتکلی که از سمت وزارت بهداشت و درمان به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شده، تمام جوانب و اصول بهداشتی یادآوری شده است و همه مدارس تابع آن خواهند بود؛ لذا والدین نگران بهداشت محیطی مدرسه و بهداشت فردی دانش‌آموزان خود نباشند.

او در خصوص بودجه مورد نیاز مدارس برای تهیه اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده، بیان کرد: بودجه‌ای در پایان سال از محل اعتبارات مصوب ستاد کرونا به استان‌ها به عنوان سرانه بهداشتی اختصاص داده‌ایم تا وسایل مورد نیاز برای ضدعفونی محیط مدرسه را تهیه کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
یه کنکوری
۱۱:۴۴ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من به عنوان یه کنکوری از باشگاه خبرنگاران جوان خواهشمندم پیگیری کنید تکلیف 20 درصد آخر کتاب های دوازدهم در کنکور چیست؟ بالاخره جزو برنامه هست یا نه ؟؟؟ لطفا پیگیری کنید و ما را از این سردرگمی بیرون بیاورید ؟؟؟ واقعا چه کنیم ؟؟؟
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
من که نمیرم
ناشناس
۰۸:۱۰ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
با سلام چطور مشکل ندان پسرم کلاس نهم هست وازهمه در سهاش مشکل داره با این وضعیت کرونا باید بره و اگه نره خوب چطور میخواد امتحان بده که مه درسهاش مشکل داره واقعا یه فکر به حال ما بکنید امسال اگه این تو پیش برا بشتر دانش آموزان تجدید میارن