وی افزود: در ماه رمضان به ویژه برای وعده افطار میتوان از این گیاه در سوپ استفاده کرد.
این پژوهشگر گیاهان دارویی ادامه داد: غنچههای تازه این گیاه مورد استفاده قرار میگیرد، چرا که گل باز شده آن به علت سفتی بافت مورد استفاده قرار نمیگیرد.
پویان اظهار کرد: میتوان غنچههای این گیاه را که در اوایل بهار میروید برداشت کرده، خشک کرده و به مرور از آن استفاده کرد.
وی افزود: در کنگر فرنگی، مادهای به نام سینارین وجود دارد که برای سلامت کبد و تنظیم اعمال صفرا بسیار مناسب و مفید است.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: این گیاه برای تقویت قلب، خونسازی به دلیل داشتن املاح و ویتامینهای فراوان و تنظیم و کاهش کلسترول خون بسیار مناسب است.
پویان یادآور شد: مصرف سوپ کنگر فرنگی علاوه بر اینکه از نظر غذایی بسیار مفید است، به سبب وجود املاح و ویتامینها در آن میتواند از عوارضی که برای دستگاه گوارش به ویژه در روزهای ابتدایی ماه رمضان ممکن است ایجاد شود، جلوگیری کند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/