سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انجام عملیات های دامپزشکی در مناطق سیل زده کرمان

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: انجام عملیات‌های واکسیناسیون، سم پاشی، دفن بهداشتی لاشه دام‌های تلف شده و ضدعفونی مناطق درگیر تلفات دامی اقدامات دامپزشکی در مناطق سیل زده بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،   حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: در پی هماهنگی‌های انجام شده با مسئول شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان مبنی بر اعزام نیرو و ملزومات به مناطق درگیر این شهرستان، براثر سیل با برنامه ریزی‌های انجام شده، چندین اکیپ مجهز به انواع دارو، واکسن، سم و تجهیزات کامل فنی و پشتیبانی برای ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی به مناطق سیل زده این شهرستان اعزام شدند.

اوافزود: از انجا که برخی مناطق بخش‌های گلباف و شهداد در مسیر سیلاب قرار داشته و تلفات و خسارات دامی بر آن‌ها وارد شده بود، با اعزام سریع اکیپ‌های دامپزشکی به این مناطق سیل زده، اقدامات لازم به منظور بررسی وضعیت منطقه و کاهش خسارات این بحران صورت پذیرفت.

رشیدی انجام عملیات‌های واکسیناسیون، سم پاشی، دفن بهداشتی لاشه دام‌های تلف شده و ضدعفونی مناطق درگیر تلفات دامی و ... را از جمله اقدامات اکیپ‌های اعزامی به مناطق درگیر اعلام کرد.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در تشریح این عملکرد‌ها بیان کرد: اقدامات این اداره کل در مناطق سیل زده شامل بیمار یابی و معاینه رایگان دام‌های بیمار، واکسیناسیون بیش از ۲۰۰۰ هزار راس دام‌های سبک (گوسفند و بز) و سنگین (گاو) بر علیه بیماری‌های تب برفکی و آنتروتوکسمی، ضد عفونی و سم پاشی جایگاه‌های نگهداری دام به میزان ۵۰۰۰ متر مربع و سم پاشی ۱۰۰۰ راس دام زنده، دفن بهداشتی لاشه دام‌های تلف شده و... بوده است.

او تصریح کرد: مراقبت بیماری‌های مهم اخطار کردنی از جمله بیماری شاربن و شاربن علامتی، مشاوره و راهنمایی‌های لازم در خصوص بیماری‌های ورم پستان و عفونت سم و ... از جمله اقدامات دیگر این اداره کل در راستای کاهش خسارات این بحران بود.

رشیدی با بیان اینکه انجام عملیات‌های بهداشتی دامپزشکی در مناطق سیل زده‌ای که تلفات دام و طیور وجود داشته، لازم و ضروری است، افزود: بعد از وقوع بلایای طبیعی، انجام اقدامات مدیریت بحران حوادث، انجام اقدامات پیش گیری و مراقبت از وقوع و شیوع بیماری‌های واگیر دامی و بیماری‌های واگیر مشترک مابین انسان و دام از جمله اقدامات مدیریت بحران و کاهش عوارض مرتبط است.

اوبیان داشت: اقلامی از قبیل آنتی بیوتیک، داروی ضد انگل، سموم جهت سمپاشی جایگاه و همچنین واکسن آنترو توکسمی و ... از جمله نیاز‌های مبرم برای رفع این بحران بود که از سوی این اداره کل تامین شد.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در پایان با تاکید بر اینکه دامپزشکی در مدیریت فوریت‌ها و بلایا و به‌ویژه بلایای طبیعی که تهدیدکننده سلامت انسان، حیوان و محیط زیست هستند، نقش بسزایی دارد، افزود: با اعزام این اکیپ‌ها شاهد کاهش خسارات ناشی از سیل و تسهیل مدیریت بحران بودیم.

انتهای پیام /ی

برچسب ها: دامپزشکی ، سیل زدگان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.