سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دفن بیش از هزار تن زباله پزشکی در مشهد پس از شیوع ویروس کرونا

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: پس از شیوع ویروس کرونا در مشهد هزار و ۳۴۵ تن زباله پزشکی دفن شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ابوالفضل کریمیان مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: در دو ماه گذشته زباله‌های معمولی در مشهد افزایش و زباله‌های پزشکی نیز کاهش داشته است.

او افزود: از اول اسفند ۹۸ تا ۱۷ اردیبهشت ۹۹ حدود یک هزار و ۳۴۵ تن زباله پزشکی جمع‌آوری و دفن شده که این میزان در بازه زمانی مشابه سال ۹۸-۹۷ حدود یک هزار و ۵۹۴ تن بوده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد با بیان اینکه بر اساس این آمار زباله‌های پزشکی از ابتدای سال تا ۱۷ اردیبهشت ماه نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۴۹ تن کاهش داشته است، ادامه داد: به نظر می‌رسد دلیل کاهش تولید زباله‌های پزشکی مراجعه کمتر شهروندان به مطب‌ها و درمانگاه‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا باشد.

کریمیان بیان کرد: زباله‌های پزشکی به دو شکل جمع‌آوری می‌شوند، به این ترتیب که زباله‌های درمانگاه‌ها و مطب‌ها از طریق دو شرکت پیمانکار بخش خصوصی مورد تایید دانشگاه علوم‌پزشکی جمع‌آوری و پس از بی‌خطرسازی در محل دفن زباله‌ها به سازمان مپ تحویل داده می‌شوند. زباله‌های پزشکی بیمارستان‎ها نیز توسط سازمان مپ جمع‌آوری می‌گردد که پس از شیوع ویروس کرونا این زباله‌ها با اجرای شدید پروتکل‌های بهداشتی به وسیله خودرو‌های ویژه و کارگرانی که مجهز به لباس‌های مخصوص هستند، جمع‌آوری و مستقیم به محل دفن زباله‌های پزشکی انتقال داده می‌شوند.
 

بیشتر بخوانید: استفاده از ظرفیت استارتاپ های علمی در جمع آوری زباله به روش نوین


او با اشاره به اینکه محل دفن زباله‌های پزشکی از محل دفن زباله‌های معمولی کاملا جداسازی شده است، تصریح کرد: زباله‌های پزشکی که توسط بخش خصوصی و سازمان پسماند جمع‌آوری شده، پس از بی‌خطرسازی در محل دفن که جدا از محل دفن زباله‌های معمولی است، دفن می‌‎شوند که پس از شیوع ویروس کرونا نظارت بسیار شدیدی بر نحوه دفن از سوی سازمان اعمال می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد تاکید کرد: پیش از شیوع ویروس کرونا ساعت‌های مشخصی برای جمع‌آوری و پذیرش زباله‌های بهداشتی در محل دفن در نظر گرفته شده بود، اما پس از شیوع کرونا نیز تعداد خودرو‌ها افزایش پیدا کرده و هم تحویل‌گیری زباله‌های پزشکی ۲۴ ساعته شده است. همچنین برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خودرو‌های حمل پسماند‌های پزشکی پس از تخلیه زباله‌ها شست‌وشو و ضد عفونی می‌شوند.

کریمیان در خصوص جمع‌آوری زباله‌های معمولی، اظهار کرد: در مجموع از ابتدای اسفند ۹۸ تا ۱۷ اردیبهشت ۹۹ حدود ۱۴۸ هزار و ۷۹۷ تن زباله‌تر شهروندان جمع‌آوری شده که این میزان در اسفند ۹۷ تا ۱۷ اردیبهشت ۹۸ حدود ۱۳۸ هزار و ۷۰۶ تن بوده که نشان‌دهنده افزایش یافتن زباله تولیدی شهروندان در بازه مذکور است.
 
انتهای پیام// م.ب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.