سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مردانی: لیگ فوتبال بانوان در این فصل کیفیت خوبی نداشت

بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: رقابت‌های این فصل از کیفیت چندان مطلوبی برخوردار نبود و تنها سه تیم عملکرد خوبی داشتند.

فاطمه مردانی بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: تمریناتم را در خانه دنبال می‌کنم تا بدنم همچنان آماده باقی بماند، با وجود شیوع ویروس کرونا، به هیچ عنوان موافق برگزاری بازی‌های مجدد لیگ برتر فوتبال بانوان نیستم.

او تصریح کرد: رقابت‌های این فصل هر چند با سختی‌های زیادی همراه بود، اما کیفیت بالایی نداشت و تنها سه تیم عملکرد خوبی داشتند که از جمله آن می‌توان به شهرداری بم و وچان کردستان اشاره کرد.

مردانی افزود: قرار نبود باشگاه ذوب آهن در این فصل از لیگ برتر فوتبال بانوان تیم‌داری کند و در آخرین لحظات این تصمیم گرفته شد. بازهم تجربه خوبی بود و ترکیب تیم بیشتر از بازیکنان جوان تشکیل شده بودند. باشگاه ۵۰ درصد از قرارداد ما را پرداخت کرد، اما وضعیت مالی ذوب آهن مانند سال‌های گذشته نبود.


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.