سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی:

سازمان‎های مردم ‎نهاد همراه مدعی العموم در مطالبه حقوق عامه باشند

رئیس قوه قضاییه گفت: سازمان‎های مردم‎نهاد در کنار مدعی العموم می‎توانند توجه به حقوق عامه را مطالبه کنند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه در نشست هم اندیشی با نهاد‌های مردمی و آئین تجلیل از گروه‌های جهادی با تبریک میلاد امام حسن (ع)، توجه به دیگران برای خدا را از جلوه‌های تعقل و صبر این امام بزرگوار عنوان کرد.

رئیس قوه قضاییه، محوری‌ترین ویژگی گروه‌های جهادی به تأسی از بزرگان دین را خداباوری و اخلاص دانست و از اعتماد به نفس و خودباوری، تحقق «ما می‌توانیم» و بن‌بست‌شکنی به‌عنوان دیگر شاخصه‌های این گروه‌ها یاد کرد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: در جبهه‌ها، نیرو‌های جهادی بسیاری از موانع را با بن‌بست‌شکنی برداشتند و این روحیه، روحیه‌ای است که در آن خدا باوری، خودباوری و مردم باوری ارکان اصلی است.

رئیس قوه قضاییه، دوست‌داشتن مردم را عنصری محوری در سیره علوی دانست و افزود: گروه‌های جهادی جلوه ایثار، جهاد و تفکر انقلابی و تحوّلی هستند که این روز‌ها نمونه‎‌هایی از آن توسط طلاب و جوانان در کمک و مساعدت به بیماران و پرستاران و پزشکان در مقابله با ویروس کرونا به نمایش درآمد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، خدمت بی‌منت به مردم، خود را بدهکارِ انقلاب، نظام و مردم دانستن و حفظ کرامت انسانی را از شاخصه‎های حرکت جهادی عنوان کرد و گفت که جهادگران در حرکت جهادی خود نمی‌گذارند کوچک‌ترین خدشه‌ای به کرامت انسانی وارد شود.

رئیس قوه قضاییه متذکر شد که امروز و در گام دوم انقلاب اسلامی، توجه به این حرکت جهادی در همه عرصه‌ها و از سوی همه مسئولان در همه بخش‌ها، یک فرصت و غنیمت است.

نباید جریان جهاد سازندگی در کشور ادغام می‌شد

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در بخش دیگری از سخنانش به ادغام نهاد جهادسازندگی اشاره کرد و یادآور شد: اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، نهادی با عنوان جهادسازندگی وجود داشت که در جبهه‌ها از آن به‌عنوان سنگرسازان بی‌سنگر تعبیر می‌شد، اما این نهاد به‌مرور زمان و در حرکتی نادرست حذف شد.

رئیس قوه قضاییه خاطر نشان کرد: گروه‌های جهادی امروز می‌توانستند با یک سازماندهی درست، تحت‌عنوان جهادسازندگی شکل جدیدی پیدا کرده و بسیاری از کار‌های نشدنی را در کشور انجام دهند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان این‌که نباید جریان جهادسازندگی در کشور ادغام می‌شد، افزود: این نهاد یک حرکت خودجوش، مردمی و انقلابی برای شکل‌دادن اقدامات عمران و آبادانی در کشور و انجام کار‌هایی بود که به‌ظاهر عنوان می‌شد انجام آن‌ها امکان ندارد.


بیشتر بخوانید: ارزی که برای عبور از تحریم به سختی به دست می‌آید را نباید حیف و میل کرد


رئیس قوه قضاییه، روحیه‌ی تشکل و سازماندهی نیرو‌های جهادی و خودجوش در سراسر کشور را از اقدامات ضروری دانست که باید در شهر و روستا نتایج آن دیده شوند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به نقش ارزشمند گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم‌نهاد در دوره تحوّل در دستگاه قضایی به دستورالعمل «نحوه مشارکت و تعامل نهاد‌های مردمی با قوه قضاییه» که بهمن ماه سال گذشته ابلاغ شد، اشاره کرد و افزود: این دستورالعمل مبتنی و مستند بر قانون بوده و نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های جهادی را در اعلام فساد، پیشگیری از وقوع جرم و کشف جرم مشخص و تبیین کرده است.

رئیس قوه قضاییه همچنین با تأکید بر نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های جهادی در عرصه عدالت‌خواهی و آرمان‌خواهی بر اساس دستورالعمل‌مذکور، محور دیگر این دستورالعمل را مطالبه‌گری حقوق عامه توسط این نهاد‌ها عنوان کرد.

گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم‌نهاد حقوق عامه را مطالبه کنند

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: درست است که دادستان مدعی‌العموم است، اما گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم‌نهاد هم می‌توانند توجه به حقوق عامه را مطالبه کنند.

رئیس دستگاه قضایی بُعد دیگر ایفای نقش سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی را اصلاح و باز اجتماعی‌شدن مجرمان دانست و تاکید کرد: کسانی که به هر دلیل دچار آسیب اجتماعی شده‌اند، باید اصلاح شده و به جامعه بازگردند که نهاد‌های مردمی به‌خوبی می‌توانند قوه قضاییه را در این زمینه یاری دهند.

"نقش گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم‌نهاد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی"، دیگر موضوعی بود که مورد تاکید رئیس دستگاه قضا قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با تأکید بر این‌که آسیب‌های اجتماعی زیبنده نظام اسلامی نیست و مردم را رنج می‌دهد، افزود: گروه‌های جهادی، دانشجویان و طلاب در هر نقطه‌ای از شهر و روستا می‌توانند دستگاه قضایی را در باز اجتماعی‌ کردن افراد آسیب‌دیده یاری دهند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ماموریت بازاجتماعی‌کردن آسیب‌دیدگان اجتماعی به معاونت پیشگیری از وقوع جرم این قوه واگذار شده، در عین حال متذکر شد که این موضوع با همه بدنه قوه قضاییه مرتبط است.


بیشتر بخوانید: فقدان نقدینگی، انباشت دیون و فساد مالی از مهم‌ترین مشکلات شرکت هپکو


حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در همین راستا خاطر نشان کرد که به‌عنوان نمونه، گروه‌های نخبگانی که تحت عنوان اعلام فساد در گوشه و کنار فعالیت دارند، می‌توانند با بدنه سازمان بازرسی کل کشور مرتبط شوند و سازمان زندان‌ها هم می‌تواند برای اصلاح مجرمان و بازاجتماعی‌کردن آن‌ها از ظرفیت‌های گروه‌های جهادی استفاده کند و در خصوص حفظ حقوق مالکیت و بسیاری از مسائل مربوط به زمین و مالکیت، گروه‌های جهادی می‌توانند با سازمان ثبت اسناد همکاری کنند.

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر تعامل مردم و گروه‌های جهادی با همه اجزای دستگاه قضا برای ایفای نقش در عرصه‌های مختلف، گفت: وقتی اقدامی با نگاه آسیب‌زدایی از جامعه صورت گیرد، یک خانواده نجات می‌یابد و موضوع تبدیل به مساله نمی‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تاکید کرد: هرجا مردم به میدان آمدند و روحیه جهادی ظهور و بروز کرد، بسیاری از مسائل سامان یافت و خیلی از مشکلات حل شد.

رئیس قوه قضاییه این نکته را هم متذکر شد که هر چه جایگاه حقوقی و قانونی ۱۲ هزار گروه جهادی مستحکم‌تر شود، زمینه سوءاستفاده برخی افراد به‌عنوان گروه و تشکل از بین می‌رود.

حجت الاسلام رئیسی افزود: امروز برخی دشمنان دنبال این هستند که در قالب امور خیریه، مجموعه‌هایی را برپا کنند که ریشه خیرخواهی و توجه به مردم ندارد و اهداف بدخواهانه پشت آن است؛ یکی از رویکرد‌هایی که کشور‌های آمریکایی و اروپایی در کشور‌های در حال توسعه و جهان سوم دنبال می‌کنند، این است که با گسترش بنیاد‌های خیریه، اهداف سیاسی و پلیدشان را دنبال کنند.

گروه‌های جهادی صلح و سازش را در دستور کار خود قرار دهند

رئیس قوه قضاییه همچنین از گروه‌های جهادی خواست که در پیگیری ماموریت‌هایشان در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی و برای گره‌گشایی از زندگی مردم، موضوع صلح و سازش را در دستور کار خود قرار دهند.

حجت الاسلام رئیسی متذکر شد که اگر این موضوع مورد توجه قرار گیرد، بخش قابل توجهی از اختلافات طلبکاران و بدهکاران و پرونده‎های ورودی به دستگاه قضا می‌تواند به صلح و سازش ختم شود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخی مشکلات ناشی از شیوع کرونا و نقش گروه‌های جهادی در کاهش این مشکلات، خاطر نشان کرد که گروه‌های جهادی در این ایام می‌توانند برای جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی و کاهش پرونده‌های قضایی، بسیاری از اختلافات ناشی از چک، رابطه موجر و مستاجر و همچنین دعوا‌های خانوادگی را با ریش سفیدی و کدخدامنشی حل کنند.

حجت الاسلام رئیسی در همین راستا معاونت پیشگیری قوه قضاییه و معاونت‌های پیشگیری در سراسر کشور را موظف کرد از ظرفیت گروه‌های مردمی و جهادی در بازاجتماعی‌کردن افراد، پیشگیری از وقوع جرم و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی بهره گیرند تا یک عقبه بسیار قدرتمند فکری و فرهنگی نوآورانه مردمی برای دستگاه قضایی شکل بگیرد.

رئیس قوه قضاییه در بخشی از این نشست در پاسخ به مطالبه یکی حاضرین برای تعریف مدافعان امنیت اجتماعی از نگاه دستگاه قضا، اظهار کرد: مدافعان امنیت اجتماعی کسانی هستند که نمی‌گذارند جامعه دچار آسیب شود و آسیب به جامعه را آسیب به شخص خودشان تلقی می‌کنند.

حجت الاسلام رئیسی، گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم‌نهاد را در زمره مدافعان امنیت اجتماعی دانست و اطمینان خاطر داد که ظرفیت عظیم نیرو‌های مردمی و گروه‌های جهادی می‌تواند در زمینه همکاری‌های قضایی یک مجموعه اثرگذار در سراسر کشور باشند.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: باید زمان تحوّل قضایی را محدوتر و فرآیند آن را اجرایی‌تر کرد تا مردم به‌طور ملموس حس کنند در این زمینه اتفاقی افتاده است.

رئیس قوه قضاییه با تشکر از اقدامات و خدمات سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های جهادی، تاکید کرد "نشست هم اندیشی با این گروه‌ها، باید نقطه عطفی باشد که در نشست بعدی گزارش عملکرد ارائه شود؛ نه بیان آرمان‌ها، خواسته‌ها و مطالبات.

حجت الاسلام رئیسی در پایان با بیان این‌که این کار در دستگاه قضایی باید نهادینه شود تا با تغییرات مدیریتی و تغییر احتمالی رویکرد‌ها و روند‌ها دچار آسیب نشود، گفت: قوه قضاییه می‌تواند همه نیرو‌ها و ظرفیت‌های مردمی را به همکاری بطلبد که نمونه موفق آن را در شورا‌های حل اختلاف مشاهده کردیم.

کارگروه مجازی مشارکت و تعامل نهاد‌های مردمی با دستگاه قضایی تشکیل شد

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته در اجرای دستورالعمل «نحوه مشارکت و تعامل نهاد‌های مردمی با دستگاه قضایی» اظهار کرد: این دستورالعمل مشتمل بر ۵ فصل و ۵۴ ماده در ۲۴م بهمن ماه ۹۸ از سوی ریاست قوه قضاییه ابلاغ شد و امروز ۸۰ روز از ابلاغ آن گذشته است.

وی از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به‌عنوانِ متولی پیگیری تعهدات ناشی از دستورالعمل مذکور یاد کرد و افزود: با توجه به شیوع کرونا و به‌جهت معطل نماندن کار، در این زمینه کارگروه مجازی تشکیل شده و فعالان این حوزه نیز شناسایی شدند و اطلاع‌رسانی و توجیه تکالیف و الزامات ناشی از دستورالعمل انجام شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از انجام مکاتبات متعدد مسئولان قضایی و اجرایی برای ایجاد هماهنگی و ساماندهی ظرفیت‌های مختلف خبر داد و به تهیه و تکمیل بانک اطلاعاتی سازمان‌های مردم‌نهاد اشاره کرد.

الفت ادامه داد: با دادگستری‌های کل مکاتباتی صورت گرفت و توضیحات لازم ارائه و در خود قوه قضاییه نیز بین مرکز و دادگستری هماهنگی و هم‌محوری به وجود آمد و با گروه‌های جهادی در سمن‌ها برای تعیین خط مشی‌های آینده جلسه داشتیم.

وی متذکر شد که در این راستا، پرسشنامه ارزیابی فعالیت نهاد‌های مردمی و پرسشنامه مراجع مسئول تدوین و شاخص‌های ارزیابی نیز احصا شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از تدوین آئین‌نامه کارگروه مشارکت نهاد‌های مردمی و ارسال آن در چند روز آینده برای رئیس دستگاه قضایی خبر داد و گفت که بیش از ۳۰ تکلیف را شناسایی کرده و تکالیف متعددی برای بخش‌های مختلف قضایی در نظر گرفته‌ایم که به زودی ابلاغ خواهد شد.

الفت در پایان سخنانش از راه‌اندازی سامانه‌ی جامع نهاد‌های مردمی با همکاری مرکز آمار و فنّاوری اطلاعات قوه قضاییه تا پایان اردیبهشت ماه جاری خبر داد.

گروه‌های جهادی معین دستگاه قضایی در سوت‌زنی 

در این نشست، برخی حاضرین با ارائه گزارشی از فعالیت‌های تشکل متبوع خود، به بیان دیدگاه و پیشنهادات‌شان در خصوص همکاری سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های جهادی در همکاری با دستگاه قضایی پرداختند:

حسن مرادی از فعالان روحانی جهادی با اشاره به فعالیت‌های جهادی موسسه متبوع خود در عرصه‌های گوناگون محرومیت زدایی گفت که این تشکل برای مسئولان نیز ۱۴ اردوی جهادی برگزار کرده و از رئیس قوه قضاییه نیز دعوت کرد در صورت تمایل با برگزاری این اردو‌ها برای مجموعه دستگاه قضا موافقت کند.

مرادی با تاکید بر لزوم نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در زمینه حقوق شهروندی و آموزش‌های حقوقی تصریح کرد: به دنبال این هستیم که حوزه به‌صورت سیستمی طلبه جهادی ارائه دهد.

وی در بخش پایانی سخنان خود به رئیس قوه قضاییه پیشنهاد کرد که از گروه‌های جهادی به‌عنوان معین دستگاه قضایی در سوت‌زنی و انعکاس مشکلات و مفاسد استفاده شود و تاکید کرد: این اقدام به‌شرطی می‌تواند موثر باشد که فرد جهادی در دفتر گروه‌های جهادی در قوه قضاییه مستقر شود.

سعید نیکپور مدیر موسسه جهادی ادب نیز با اشاره به پیشینه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد در کشور اظهار داشت: ما از خیلی قبل‌تر بحث NGO و سازمان‌های مردم نهاد را در قالب هیآت مذهبی داشته‌ایم که مذهبی‌ترین سازمان‌های مردم نهاد محسوب می‌شوند.

"بهره‌مندی از ظرفیت گروه‌های جهادی در اصلاح و تربیت افراد در کانون‌های اصلاح و تربیت"، "استقرار کار جهادی جدی در دانشگاه علوم قضایی" و "بهره‌گیری از ارتباطات مردمی گروه‌های جهادی" از مهمترین مسائلی بود که توسط آقای نیکپور مطرح شد.

در ادامه این نشست، خانم صبا کرم، فعال جهادی حوزه زنان نیز در سخنانی کوتاه اظهار کرد: گروه‌های جهادی درمانی به مناطقی رفتند که پای هیچ مسئولی به آنجا باز نشده و مردم روستایی آن فرد جهادی را نماینده جمهوری اسلامی و دولت و فرستاده خدا می‌دانند.

وی خاطر نشان کرد که اگر جهادگر دربِ خانه‌های مردم را بزند و از مشکلات کسانی مطلع شود که مسئولان در اتاق خود متوجه آن‌ها نیستند، لازم است تا آن جهادگر بتواند در حوزه فعالیت خود قابلیت اجرایی داشته باشد.

سید سجاد شبانکاره از دیگر فعالان جهادی در ۳ محور موضوعات مورد نظر خود را مطرح کرد و گفت: هویت حقوقی گروه‌های جهادی یکی از معضلات فعالیت این گروه‌هاست؛ چرا که گروه‌های جهادی امروز به‌خاطر نبودِ این هویت به مشکل می‌خورند و می‌تواند باعث اتفاقات بدی بشود مانند دارایی‌های گروه‌های جهادی و کمک خَیّران.

وی با اشاره به اقدامات گروه‌های جهادی در زمینه مبارزه با ویروس کرونا عنوان کرد: کرونا نشان داد اگر بچه‌های جهادی بخواهند، می‌توانند مافیا‌ها را مانند مافیای ماسک و مواد ضد عفونی کننده شکست دهند.

این فعال جهادی با تاکید لزوم بهره‌گیری از ارتباطات مردمی گروه‌های جهادی به‌منظور شنیدن صدای مردم مظلوم به عنوان دومین محور سخنان خود، ادامه داد: سومین مورد مربوط به یکی از اوامر مقام معظم رهبری است و نیاز به حمایت قوه قضاییه دارد و آن موضوع مطالبه‌گری آرمان‌ها و تلاش برای تحقق آن‌هاست؛ چرا که تا سازوکاری دیده نشود و حمایتی نباشد، امکانپذیر نخواهد بود.

سید صادق امامی از دیگر فعالان جهادی در این نشست معضلات محله‌های دروازه‌غار و هرندی را مطرح و تاکید کرد که لازم است برای حل مسائل این محلات چاره‌اندیشی شود.

شهارایی از فعالان با سابقه جهادی نیز در این جلسه طی سخنانی از حجت الاسلام و المسلمین رئیسی خواست تا پژوهشگاه قوه قضاییه را مامور کند که بررسی شود کدام قوانین و مقررات منجر به تولید فقر می‌شود و چگونه می‌توان این موضوع را کاهش داد.

نصرت، از دیگر فعالان جهادی هم مهم‌ترین دغدغه‌های گروه‌های جهادی را در ۳ سرفصلِ "صیانت قضایی از گروه‌های جهادی"، "مشارکت گروه‌های جهادی با قوه قضاییه" و "مسائلِ قضایی مرتبط با محرومان و مستضعفان" دسته‌بندی و مطرح کرد.

وی بر لزوم تشکیل کارگروهی ذیل کارگروه ملّی مشارکت با نهاد‌های مردمی برای پیگیریِ اقداماتِ مربوط به این محور‌ها تاکید کرد.

نصرت همچنین تاکید کرد: مشارکت گروه‌های جهادی با قوه قضاییه و این پیوند می‌تواند سبب شود تا گروه‌های جهادی سربازان جهادی قوه قضاییه در حاشیه شهر‌ها باشند.

او در بخش پایانی سخنان خود متذکر شد: گروه‌های جهادی در حال حاضر به سِنّی رسیده‌اند که می‌توانند به‌عنوان فرزند ارشد نظام باری از دوش نظام بردارند؛ فقط لازم است که شما بگویید چه باری را برداریم.

توطئه‌ی دشمنان برای فاصله انداختن بین مردم و روحانیت خنثی شد

ابوالقاسم عسگری از دیگر فعالان جهادی حاضر در این نشست، با تقدیر از "اقدامات جهادی حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در سال‌های اخیر" که "موجب جاری شدن خون تازه‌ای در رگ ها‌ی کشور و نظام شده‌"، به بخشی از اقدامات گروه جهادی که در آن فعالیت دارد پرداخت و اعزام بیش از ۵۰۰ جهادگر به بیمارستان‌های قم که خطر آن بیشتر از غسالخانه‌ها بود، تهیه بسته حمایتی برای بیماران کرونایی و انجام عملیات جهادی در یکی از سنگین‌ترین بروکراسی‌های نظام اداری یعنی وزارت بهداشت را از اهم فعالیت این گروه در قم عنوان کرد.

وی با اشاره به پیامد‌های حضور طلاب جهادی در بیمارستان‌ها و تاثیر آن بر روحیه بیماران گفت: این اقدام سبب شد تا توطئه‌ی دشمنان برای فاصله انداختن بین مردم و روحانیت و مردم خنثی شده و شکست بخورد.

وکیل پور از دیگر فعالان گروه‌های جهادی مردمی نیز با اشاره به ایجاد واحدی با عنوان فرصت در دادسرای ارشاد تهران برای اصلاح بزهکاران با همکاری گروه‌های جهادی و تاثیرات مثبت اقدامات صورت‌گرفته بر متهمان، پیشنهاد داد پویش مردمی مدافعان امنیت اجتماعی راه‌اندازی شود.

خانمحمدی از فعالان جهادی سیستان و بلوچستان هم به حمایت قضایی از مطالبه‌گری گزارشگران فساد، تفویض اختیار ویژه به دادستانی‌ها در مناطق محروم برای پیگیری مطالبات گروه‌های جهادی و حفظ و صیانت از گروه‌های جهادی اشاره کرد.

حاج حسین یکتا رئیس قرارگاه جهادی امام رضا (ع) نیز در این نشست خطاب به آیت‌الله رئیسی گفت: مدتی از ریاست شما در قوه قضاییه می‌گذرد و انتظار وامید مقام معظم رهبری و بچه حزب‌اللهی‌ها و هیاتی‌ها، حرکتی تحولگرایانه است که شما پیگیر آن هستید و این جلسات نشان از پیگیری شما دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر زمان کم و سرعت تحوّلات بالاست، گفت: پای کار آوردن مردم می‌تواند باعث خریدِ زمان برای پیشبرد بهتر کار‌ها شود.

حاج حسین یکتا با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص لزوم تحوّل‌گرایی خاطر نشان کرد: تحوّل در یک دستگاه باید عملیاتی شود و نباید خیلی برنامه ریزی آن طول بکشد.

یکتا افزود: لازم است تا حلقه واسطی بین قوه قضاییه و این مجموعه‌ها باشد تا ارتباط قلبی کارآمدی بین آن‌ها برقرار شود که با تغییرات مدیریتی در قوه، این حلقه قطع نشود.

وی تصریح کرد: این کار یک کار حرفه‌ای و تخصصی است که انشاءالله آن مجموعه و مجمع که از گروه‌های جهادی و نهاد‌های مردمی هستند تا باری را بر دوش بگیرند، این ابلاغیه را جلو ببرند که در جلسه دیگری گزارش دستاورد‌های آن‌ها را خدمت شما ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۰
در انتظار بررسی: ۰
احمد
۰۷:۳۸ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام ما مالباخته شرکت داتیس خودرو هستیم
آقای رئیسی به داد ما برسید.
تمام زندگیمان رفته
فرهاد عیدی
۰۰:۰۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
از مالباختکان شرکت خودرو هستم
این شرکت از بیش از ۳۰۰ نفر کلاهبرداری کرده مبلغ حدود ۴۳ میلیارد کلاهبرداری کرده دادگاه بدوی رد مال داده با ۱۵ سال اما دادگاه تجدید نظر حبس را کرده ۳ و ۴ سال
این یعنی چی؟ ا
قاضی دادگاه تجدید نظر گفته مبلغ کلان نمیباشد چه مبلغی از نظر این قاضی کلان میباشد؟
تقاضای رسیدگی به این رای ظالمانه دارم
ناشناس
۲۳:۴۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
آقای ریسی، آیا درمطالبه حق مردم خواهید توانست، دادگاهی از عدالت به جهت منافع ملت از قیمت های نجومی خودروسازی اجرا کنید یا این هم هیچ وداد مردم جوابی ندارد
آقای رئیسی شما پیگیر باش
۲۲:۴۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
آقای رئیسی به نمایندگان بگو
هر کاری آغازی دارد شما ارز را اصلاح کن که همه چیز یک مبنی داشته باشه ارز آزاد و سپس ارز آزاد رو با تقویت پول ملی پایین بیار این راه جلوی صدها هزار دلار رانت و ده ها پرونده بزرگ فساد رو می گیره
ناشناس
۲۱:۴۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
جناب آقای رئیسی اگر در سل ۹۲ اکثریت انتخاب بد نمی کردند لزومی نداشت که امروز جنابعالی نگران ملت و کشور باشید در هر حال خداوند حفظتان نماید لطفا افرادی که مانند خودتان دغدغه مند هستند را به عنوان خط اعتباری با ملت به هر طریق مقتضی معرفی تا مردم بویژه شا غلین دستگاههای اجرایی ناکارآمدی بعضا مفاسد و حقوق های نجومی مدیران را بدون نگرانی و با اعتماد منتقل نمایند ..
سیدرضا
۲۱:۳۱ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام و درود بر تنها ترین شخصیتی که شب روز نداره از دست خرابکاری های این دولت و افرادی که به جان مال این ملت افتاده اند جناب حجت اسلام رئیسی سید بزرگوار خدا پشت پناه تون خسته نباشید .
یک کارگر
۲۰:۳۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
اقای رییسی شرکتهای واسطه پیمانکاری و واسطه ها رو از ادارات و ارگانها و شرکتها و کارخانجات حذف کنید امروزه مشکل بزرگ ارگانها و ادارات و کارخانجات وکارگران و مردم این است
ناشناس
۲۰:۱۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
این که الان گفتی یعنی چه
مرتضی
۱۹:۴۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
یعنی چقدر سخته که یک قیمت ثابت برای یک خودرو یا هر کالای دیگری اعلام کنن و به جای استخدام یک مشت کارمند که کار مفیدشون ۵ دقیقه در روز هست یه تعداد بازرس استخدام کنن تا همون قیمت ها رو چک کنن. وقتی بالا رفتن قیمت ها برای بعضی های پشت پرده سود آور باشه پس مبارزه با این مسائل غیر ممکن میشه.
چون اگر واقعا بخوان میتونن درست کنن این مشکلات پیش پا اففتاده ای رو که زندگی مردم و دردناک میکنه.
ناشناس
۱۹:۳۶ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
درود سید
ناشناس
۱۹:۲۶ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
همش جلسات بی فایده و تکراری. فقط برای تبلیغات. هیچ نظارتی بر روی سمن ها (سازمانهای مردم نهاد) نیست. خود بازرسی خیریه و سمن ها از همه بدترن. مدارک فساد رو میگرن و بعد منکر میشن اصلا فسادی وجود داره. در جواب میگن "ما کاری میکنیم که برای خیریه بد نشه" افتضاح در نظارت و برخورد با فساد.
ناشناس
۱۹:۱۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
جناب ربیسی چرا بعد از ۲۲سال سابقه و داشتن فرزند معلول ذهنی حرکتی خیلی شدید ۱۹ساله نباید در شرکت نفت تبدیل وضعیت بشوم.این همه امکانات شرکت نفت داره و ما بی بهره هستیم.نمونه امتیازهایی که رسمی ها دارند و ما نداریم:هواپیمایی نفت.نفت کارت.بهداری رایگان.رستوران.برجهای محمود آباد.حقوق بالا.پاداشهای زیاد.وام های خوب و ....لطفا تبعیض را از بین ببرید جناب رییسی.
اکبر
۱۸:۵۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
حاجی مهریه رادرست کنیدحکم جلب میدن به زن بازبرای مهریه حرف شماراگوش نمیدن اونم کارمندی که التماس کردابرودارم مهلت بدین سکه شده ۷میلیون ولیدگوشدنمیدن ۷میلیون ۲۲وامانده گلریزان کنیداونایی که کمن بدن تمام به تلویزیون حقوق کم و۱۵تادفترچه قسط
ناشناس
۱۸:۰۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
حقوق عامه یعنی چی؟؟؟
فقط حرف بدون عمل
حقوق عامه یعنی حقوق 2300 با 28 سال سابقه در نهاد کتابخانه ها...
ناشناس
۱۷:۴۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
چرا آقای رییسی بسیاری از قوانین غلط دادگاه ها رو درست نمیکنه
بعد دوسال.......؟!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سید عزیز چرا مگه شما ریس قوه قضاییه نیستید پس چرا ما شما رو داریم ولی پراید ۱۵ میلیونی میشه ۱۰۰
ناشناس
۲۳:۴۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
هی داداش چاله زیاد ودستگیری نیست
هموطن
۱۶:۱۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
خودرو رو دریابید آقای ریسی مردم بیسنگر له شدن زیر چرخ گرانی خوردوسازان
ناشناس
۱۶:۰۱ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
خرما شده کیلوی خداتومن. برعکس ازاین پس اموات برای ما فاحته بگند با این گرانی
ناشناس
۲۳:۵۱ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
کجا خرما خریدی والله پارسال گرونتر بود امسال الحمد الله انصاف سوپر محله قیمتش 5 تومن ارزانتر بود
محمد
۱۵:۴۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
تو تهران نشستن نمیشه یک کشورو کنترل کرد این یک واقعیته جناب رییسی مردم از عدالت قانون دادستانها تعزیرات بازررسی و حتی قاضی های شما راضی نیستن.
ناشناس
۰۰:۲۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
اونی که مربوط به کنترل کشوره کار روحانیه داداش ؛ اشتباه میگی
ایرانی
۱۵:۱۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
اقای رئیسی متهمان درهرضمینه ایی رومجازات کنیدمخصوصا متهمان ارزشما تنها کسی هستید که به اخرت اعتقاد دارید به درستی به وظایفتون عمل میکنید به نظر بعضی ازمسئولین اصلامسلمان نیستنداگه بودند به فکرمردم بودندامیدوارم این نظرمن روببینند/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
نده
۱۵:۰۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
اون کارگری که تو مجموعه های تفریحی و استخرا کار میکرده از اول اسفند بیکار شده. بیمه تامین اجتماعی هنوز پول بیمه بیکاری بهش نداده. اصلا باخودتون فکر کردین تا الان اون کارگره بیچاره از کجا خرج زندگیش میاد؟
ناشناس
۱۴:۵۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
نتیجه عملکرد مدعی العموم باید در زندگی مردم محسوس باشه،با گرانی ماشین و هزاران مشکل دیگه چکار کردید؟!!!!
دو صد گفته چون نیم کردار نیست!!!!
فقط شعاااااارررر
ناشناس
۱۴:۲۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
وقتي به حرف هاي يك مسئول ميشه اعتماد كرد كه آنچه كه ميگه بهش عمل كنه الان كدام مسئول خط ارتباطي مستقيم با مردم داره كدام دستگاه به صورت آنلاين مشكلات مردم رو بررسي ميكنه ؟وقتي مسئولان ميرن بازديد جايي صدها باديگارد همراهشان هست اصلا به مردم فرصت نفس كشيد نميدن
ارمان
۱۳:۵۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
خودروسازی چی شد؟ قبلا یه چیزایی میگفتین
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
همش حرف حرف حرف
ناشناس
۱۳:۱۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
حرف حرف حرف بی عمل
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
تازه فهمیدی حرفهای اینها با عمل هست خیلی ازکارهارو عمل کردند هوش نیامده
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
خودرو سازها بقل گوشت دارن خلاف میکنن هیچ کاری نمیکنی !!!!!!!!!!
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
چه کاری بکنه
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام جناب آقای رئیسی کی به فکرمردمه من۱۱ساعت درروزدریکی درشرکتهای خصوصی کارگری میکنم ماهیانه۱۳۰۰هزارحقوق میگیرم آیاخداقبول میکنه تازه این ماه کارفرماگفته حقوق دخترهالازم نیست زیادبشه حتی حقوقمان روکم کرده چرامگه ماهم پابه پای مردهاکارنمیکنیم نه بن داریم نه حق مسکن داریم فقط این حقوقه ماهم خرج خانواده میدیم ولی به خداتوجوانی داریم ازپامیفتیم وهیچ انگیزه ای برای ادامه زندگی نداریم
ندا
۱۴:۵۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
این چه حرفیه میزنی؟ تو کاری نمیکنی که حقوقم میخوای. بزار افزایش حقوقو بدن به فرهنگیا. مگه ندیدی تو برنامه بدون تعارف خانم معلمو نشون دادن ازش پرسیدن چقدر حقوق میگیری گفت 3 ملیون بعد جیگره خبرنگاره سوخت میگفت چه جوری با این حقوق زندگی میکنی؟ معلمی که تمام 3ماه تابستون و تمام روزهای تعطیل تعطیله. ولی کارگرای مثل شما دور از جون باید جون بدن حقوقشون هم پایینه. خیلی از کارفرماها حقوق چندماه کارگرو ندادن. اگه کارگر قانونی شکایتم کنه از کار بیکار میشه.
ناشناس
۱۵:۳۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
دخترها باندازه مردها حقوق لازم ندارن
دخترها مهریه نمیدن!!!!! میگیرن
ناشناس
۱۲:۵۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام، آقای رئیسی با این وضعیت گرانی روز به روز و ساعت به ساعت و پنهان شدن مسئولین، کو سازمانهای مردم نهاد؟

عواقب این وضعیت می دانید چیست؟
همه می دانند ولی چه راه چیست؟
ناشناس
۱۲:۴۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
در شرایط کنونی هیچ نقطه امیدی وجود ندارد. همه باید به اصل و ریشه انقلاب بازگردند. این همه انحصار، انحراف و جرم است.
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
هیچ نقطه امیدی وجود ندارد ولی گرسنه که میشن ناشناس
ناشناس
۱۶:۰۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
عزیز این انحراف کی درست کرده جواب در کارهای بیفکری مسئولین هست
همشهری
۱۲:۴۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
ایکاش اینقدر که مشکلات را تکرار میکنید عمل میکردید و مردم در گذران زندگی آنها را می دیدند حرف بی عمل تا کی وکجا؟
نه زنبور بی عسل نه عالم بی عمل
ناشناس
۱۵:۴۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
انشاالله خوب میشه همشهری
ناشناس
۱۲:۱۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
اگر جهاد سازندگی ادغام نشده بود با جرعت عرض می کنم ایران از نظر اقتصادی هیچ مشکلی نداشت مثل سپاه پشرفت کرده بود من فرد انقلابی هستم اقای رییسی ریاست محترم قوه قضایی از صمیم قلب دوستش دارم این مرد خوب اگر بتواند در سیستم قوه قضایی تحول ایجاد کند ومجلس یازدهم طرح مجلس ششم در مورد ادغام جهاد را لغو کند وخیلی از قانون گزاریهای قوه قضایی کشور می باشد یعنی من نوعی که بارها جبهه رفته ام و چند بار در امر بمعروف مجروح شده ام یک ریال هم نگرفته ام بخواهم دادگاه بروم ای کاش موضوعات من دست رییس قوه قضایی می رسید مردم مردم خوبی هستند از ملت حجاز زمان پیامبر(ص) هم به فرمایشات امام خمینی است این گرانیها کسی نمی تواند مهار کند مگر اینکه رییس قوه قضایی همه استانها فرماندهان سپاه که انقلاب را با خون دل لمس کرده باشد یا لااقل بسیج هم دادگاه ویژه داشته باشد من اگر بجای قوه قضایی بودم در مورد خود رو سازان نرخ تبرم ومزد کار وسود عادلانه را در نظر می گرفتم ماشینها عادلانه بفرش می رساندم
محمد
۱۵:۴۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا جهاد سازندگی خیلی خوب بود
ابراهیم
۱۲:۰۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
با سلام
جناب رئیسی اگر لطف کنید و سازوکاری باشد که بر کار قضات احاطه داشته باشید خیلی از مشکلات حل می شود .
مثلا
برای شرکت داتیس خودرو که کلاهبرداری از ۴۰۰ خانواده کرده قاضی در رای بدوی ۱۵ سال و رد مال زده و در تجدید نظر بدون هیچ بررسی و طی یک ماه قاضی دیگر گفته که ۴۰ میلیارد پول کلان نیست و متهم را به ۴ سال حبس متهم کرده این چه اختلاف نظری هست و چه قضاوتی
۴۰۰ خانواده را ۳ سال اسیر کردن و مال را بردن و به هیچ کس جوابگو نبودن و حتی یک معذرت خواهی نکردن از طدف متهم
با این همه تورم که طی ۳ سآل که حداقل سیصد درصد بوده باید حکم رد مال داده شود ؟ و ۴ سال حبس
منی که تمام زندگی ۵۰ ساله ام ۲۰۰ میلیون هست و سه سال هست هزارتا مشکل در زندگیم ایجاد شده ۴۰ میلیارد پول کلان نیست ؟؟
فرهاد عیدی
۰۰:۱۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
کاملا درست است چرا باید قاضی چنین رای و تخفیفی به کلاهبردار از ۳۰۰ خانواده بدهد
بازنشسته تامین اجتماعی
۱۱:۳۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
پدرم با یک حقوق کارگری ۸ تا بچه بزرگ کردن با یکسال حقوق میتونستیم یه پیکان بخریم حالا یه کارگر با چند ماه حقوق میتونه ارابه مرگ(پراید) بخره وای بر ما وای
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
در کشور عراق با دوماه حقوق هم مسکن هم خودرو میخری پرایددر عراق قیمت یک میلون
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
کاش اقای سید بزرگوار یه سری به دادگا ههای شهرهای گوچک هم میزدی .قاضی های مغرور .بی عدالتی و هر کار دلشون بخوان انجام میدن .از تهران بیا بیرون
اکبر
۱۸:۵۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
راست میگی کوش نمیدن حکم جلب میدن به کارمندابروداروافرادعادی متقاضیان رحم ندارن به دادگاه انتظامی قضات شکایت کردم ازدستشون همدان
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
درود بر رئیسی
علی
۱۱:۱۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
درود خدا بر سید بزرگوار انشالله عدالت را همچون جد بزرگوارت علی (ع) به اجرا درآورید دست حق به همراهت.
ناشناس
۱۸:۵۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
توعدالت کجا دیدی!!؟! ؟؟؟؟
ناشناس
۱۱:۰۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
زمینم را تصرف عدوانی کردن اجاره نامه اوقاف ارائه دادم شهادت نامه کتبی و شهادت شهود در دادگاه حقوقی هم ارائه شده تحقیقات محلی هم تایید کرده اون وقت دادیار محترم زده منع تعقیب .
یعنی خداوکیلی هرکی به امید قانون بشینه حقش که خورده میشه هیچ روانی هم میشه
ناشناس
۱۱:۰۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
مگر خود مدعی العموم چقدر مدافع حقوق عامه است که سازمانهای مردم نهاد باشند یک عده بچه بزدل ترسوی محافظه کار پر مدعا جنبش عدالت‌خواه دانشجویی هستندکارشان مثل گنجشکهایی میماند که صبح روی درخت سروصدا راه می اندازند وقتی گوشه پنجره را باز میکنید دسته جمعی فرار می‌کنند ودرضمن ایشان بهتر نیست بجای سخنرانی دراین محفل وان مجلس وقتشان را صرف امور مردم وکار اصلی شأن کنند؟!
ناشناس
۱۱:۰۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
انتظار از رِئیس قوه قضاییه این است که به بحث خودرو ورود نموده و از حق و حقوق مردم دفاع نمایند
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
انتظار از مردم هم هست که چشمشون رو موقع رای دادن باز کنن
شوقی
۱۰:۵۱ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
حاج آقا لطف کن مقاله که در سایت تابناک نوشته شده بابت حقوق دزدها بخوانید و نظرت به عموم اعلام کنید ایا حقیقت داره این قوانین یا تابناک تحریف کرده چون اگر واقعیت دارد باید برای این مملکت دزدپرور گریست
ناشناس
۱۰:۴۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
درود بر جناب رئیسی عزیز پاینده باشی و جاودان
عدالت به معنی واقعی کلمه
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
گل گفتی
ناشناس
۱۸:۵۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
منظورت ازعدالت چیه!؟!؟