سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دسر کاسترد با ژله؛ مجلسی و خوشمزه

برای تهیه کاسترد مجلسی، دسر کاسترد با ژله گزینه مناسبی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دسر کاسترد یا کرم کاسترد یکی از دسر‌های محبوب اروپاییان است که از قدیم با تخم‌مرغ درستش می‌کردند. ولی به مرور که این دسر محبوبیت بیشتری پیدا کرد برای اینکه طبخش شکل ساده‌تری داشته باشد، پودر آماده‌اش روانه بازار شد. امروزه اشکال مختلفی از این دسر مثل کاسترد با بیسکویت، موز و شکلات و... جای خودش را در سفره‌های ما باز کرده است. امروز می‌خواهیم به یکی از اشکال محبوب سرو کاسترد که کاسترد با ژله است بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه دسر کاسترد با ژله
مواد لازم مقدار
شیر یک لیوان
پودر کاسترد یک قاشق غذاخوری
شکر یک تا دو قاشق غذاخوری
پودر ژله دلخواه ۱ بسته
میوه دلخواه سلیقه‌ای


دستور تهیه دسر کاسترد با ژله

ابتدا باید پودر کاسترد را در یک لیوان شیر حل کنید. این کار قبل از قرار دادن شیر روی حرارت باید انجام بگیرد.
سپس این مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا شیر به جوش بیاید.
اگر دوست دارید دسر کاسترد شما کاکائویی باشد در این مرحله می‌توانید یک قاشق غذاخوری کاکائو به مخلوطتان اضافه کنید.
وقتی شیر به جوش آمد شکر را اضافه کنید. از آنجایی که میزان شکر می‌تواند کاملا سلیقه‌ای باشد، کاسترد را حتما بچشید تا اگر شکر کم بود بیشترش کنید.
از بعد از به جوش آمدن شیر، مخلوط شما شروع به غلیظ شدن می‌کند و هر چه بیشتر روی حرارت باشد سفت‌تر می‌شود. برای این موادی که در جدول گفتیم ما انتظار غلظتی در حد فرنی داریم نه بیشتر. پس وقتی کاسترد شما به غلظت فرنی رسید آن را از روی حرارت بردارید.
البته قبل از برداشتن کاسترد از روی حرارت می‌توانید وانیل یا یک قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید، بعد ظرف را بردارید.
همان طور که متوجه شدید سفتی کرم کاسترد شما به میزان پودر کاسترد و شیر بستگی دارد. بعد از اولین باری که کاسترد درست می‌کنید ببینید دوست دارید که کاستردتان سفت‌تر باشد یا نرم‌تر. به این شکل می‌توانید تصمیم بگیرید که میزان پودر کاسترد یا شیر را کم یا زیاد کنید.
حالا اجازه بدهید چند دقیقه کاستردتان خنک شود. وقتی که خنک شد آن را درون ظرف بریزید.
برای اینکه کرم کاسترد شما خودش را بگیرد باید بین نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال باشد. طی این مدت دیگر می‌توانید دست به کار ژله بشوید.

 

پودر ژله را مطابق دستورش درست کنید. (یک بسته پودر را با یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس یک لیوان یا نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.)

برای ریختن ژله روی کاسترد باید دمای ژله هم پایین آمده باشد؛ بنابراین ظرف ژله را می‌توانید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید. شما باید مدام آن را چک کنید تا خودش را نگیرد، چون در این صورت دسر شما شکل نامنظمی به خود گرفته و مجبور می‌شوید ژله نیمه بسته روی کاسترد بریزید.

قبل از ریختن ژله بر روی کاسترد میوه، پاستیل، بیسکویت یا هر چیزی که برای تزیین در نظر دارید را روی کاسترد بگذارید، سپس مایع ژله را به آرامی روی کاسترد بریزید.

اگر در این زمان ژله گرم باشد یا کرم کاسترد خودش را خوب نگرفته باشد این دو جزء دسر شما با هم مخلوط می‌شوند و ظاهر کدر و نامناسبی به دسر شما می‌دهند.

همان طور که در تصاویر هم می‌بینید دیزاین کاسترد با ژله گزینه مناسبی برای سرو دسر کاسترد لیوانی است.

دسر کاسترد با ژله شما دیگر کاری ندارد و باید تا زمانی که ژله خودش را بگیرد (یک تا دو ساعت بعد) در یخچال بماند.

 


طرز تهیه دسر کاسترد با بیسکویت و ژله

اگر دوست دارید از بیسکویت هم در دسر کاسترد با ژله استفاده کنید، بیسکویت پتی بور برای شما گزینه خوبی است. شما باید یک نوشیدنی داغ مثل کافی میکس، نسکافه، شیر و... داشته باشید، بیسکویت‌ها را یک لحظه در نوشیدنی بزنید و بعد در دو ردیف آن‌ها را بر روی هم بچینید. (یعنی حاصل کار شما باید چند جفت بیسکویت باشد.)

بعد باید این بیسکویت‌ها را برای نیم ساعت در فریزر بگذارید.

بعد از نیم ساعت می‌شود این بیسکویت‌ها را در ظرف اصلی گذاشت و روی‌شان کاسترد ریخت و ادامه دستور بالا را دنبال کرد.

از آنجایی که چیدن بیسکویت ته ظرف بیشتر مناسب ظرف‌های بزرگ است، این ایده برای تهیه کاسترد مجلسی بسیار مناسب است.


طرز تهیه ژله بستنی با کاسترد

برای تهیه ژله بستنی با کاسترد هم درست مطابق همان دستوری که اول به شما گفتیم عمل کنید. فقط تنها کاری که باید بکنید این است که موقع درست کردن ژله به جای استفاده از یک لیوان آب سرد از یک لیوان (ترجیحا کمتر از یک لیوان) بستنی استفاده کنید. در این زمینه پیشنهاد می‌کنیم حتما مطلب طرز تهیه انواع ژله بستنی و ژله ساده را بخوانید.

سخن آخر

همان طور که می‌بینید در تهیه این دسر هم می‌توانید لایه ژله را لایه زیرین در نظر بگیرید، هم می‌توانید، اول کرم کاسترد را بریزید و ژله لایه رویی شما باشد. چیزی که مهم است این است که هیچ یک از مواد داغ نباشند تا با لایه بعدی مخلوط نشوند.
دسر کاسترد با ژله به هر شکلی که باشد می‌تواند دل تمام طرفداران دسر را به دست بیاورد. استفاده از ژله به شما کمک می‌کند که بتوانید خلاقیت زیادی در درست کردن دسر به خرج بدهید و انواع ژله به شکل میان تهی، در طرح‌های افقی، عمودی و اریب را در آن پیاده کنید همچنان که کاسترد هم در کنارش استفاده کرده‌اید.

 

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.