وی ادامه داد: سرمایه گذاری در بورس دو روش است. در نوع اول آن افراد سرمایه گذار تنها به دنبال نگهداری و سودآوری سهام خود هستند ولی در نوع دوم افراد سهام را خرید و فروش میکنند و به دنبال کسب سود کوتاه مدت هستند که این مسئله احکام و ضوابطی دارد که سرمایه گذاران باید آن را رعایت کنند.
بیشتربخوانید:بی اعتباری برگههای ثبت نام اولیه سهام عدالت
وی معتقد است که سرمایه گذاری در بورس، به شرطی که ضوابط شرعی آن رعایت شود بهترین نوع سرمایه گذاری در کشور است و از نظر او در شرکتهای بورسی کشور ما دو شرط ذکر شده ( مسائل شرعی) در معاملات رعایت می شود.
این مقام مسئول در پایان در خصوص سود معاملات صندوقهای ETF گفت: سود معاملات صندوقهای سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) در بورس حرام نیست. سرمایه گذاری و سودگیری از بازار سرمایه در صورتی که خلاف قانون نباشد، به خودی خود اشکال ندارد و بدون شک مسئولان بورس با موازین شرعی به پرداخت سود مشغول اند.
گفتنی است؛ چندی پیش برخی از مراجع تقلید از ابهام سود پرداختی توسط بورس به سهام شرکت های حاضر در صندوق ETF سخن گفته بودند. لازم به ذکر است که یکی از شواهد شرعی بودن معاملات و پرداخت سود در بورس، شراکت سهام دار در سود و زیان معاملات است.
انتهای پیام/
مبلغی که کارگزاری ها در قبال خرید و فروش سهام انجام می دهند حکمش چیست؟
البته زحمت آنچنانی هم ندارند.
به عنوان یک واسطه یا دلال ایفای نقش می کنند.
شما هم سهم میخای
سرمایه گذاری در مسیری که نه تولیده نه کار! بیشتر به تورم نجومی کمک می کنند مثل بازی با سکه که بیچاره کردند ملتو بیشتر شبیه قماره تا بورس
بی جهت قیمت سکه و طلا را بالا می برند مخصوصا بانک ها
جوانها را گرفتار کردند
خدا لعنت کنه اونایی که بجای تولید سرمایه ملتو برای منافع خودشون تو دلالی می ذارن
و در کل طبق آیه ۲۷۵و ۲۷۶ سوره بقره که در مورد کسب و کار و تجارت گفته است هر کاری که بصورت مشارکت باشد مشارکت نه به معنای عام بلکه به معنای خاص یعنی اینکه در سود و در زیان مشارکت کننده ها شریک باشند معامله حلال است .
یا سودپرداخت ربا به بانک؟
خرید فروش سهم های بانکی خالی از اشکال نیست وگاهی هم حرام هست.