سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۱۷۱ تن گوشت شترمرغ در گلستان

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گلستان از تولید ۱۷۱ تن گوشت شترمرغ دراستان، طی سال ۹۸ خبر داد.

حبیب اله طاشی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گلستان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت:بر اساس آخرین بررسی ها، استان گلستان داری ۲ واحد پرورش شترمرغ مولد به ظرفیت ۹۰ قطعه، ۲ واحد پرواربندی شتر مرغ به ظرفیت ۴۰۰ قطعه و ۱ واحد پرورش شتر مرغ بصورت توام به ظرفیت هزار و ۷۰۱ قطعه است.

او ادامه داد: با توجه به ظرفیت سازی بعمل آمده در سال ۹۸ در استان ۱۷۱ تن گوشت شتر مرغ تولید شد.

بیش از نیمی از تولید شتر مرغ به خارج از استان فرستاده می‌شود و مابقی در استان به مصرف می‌رسد.

شتر مرغ تنها پرنده‌ای است که گوشت قرمز تولید می‌کند.

همچنین تولید چرم، تولید تخم خوراکی، پر و حتی پوسته تخم آن دارای ارزش اقتصادی است.

توسعه پرورش شترمرغ با توجه به قابلیت‌ها و پتانسیل آن و شرایط مستعد اقلیمی استان، می‌تواند طی سال‌های آتی در قالب برنامه‌های تدوین شده انجام شود.

توسعه این فعالیت علاوه بر اشتغالزایی می‌تواند موجب تنوع در سبد خانوار و رونق صنایع مرتبط بخصوص دباغی، صنایع کیف، کفش، لباس و ... شود.

انتهای پیام / م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.