او ادامه داد: ظرفیتهای این بندر استراتژیک باعث شده است سرمایه گذاران زیادی متقاضی سرمایه گذاری در اراضی پسکرانه آن باشند که ایجاد زیرساختهای لازم برای این امر، در دستور کار اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان قرار گرفته است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: در این رااستا موج شکن به طول هزار و ۴۷۰ متر با مصالح سنگی به حجم ۱.۶ میلیون متر مکعب به منظور ایجاد فاز یک تا پنج این بندر احداث شده است.
آقایی اضافه کرد: لایروبی و استحصال حوضچه و کانال دسترسی به حجم ۱۵.۸ میلیون متر مکعب در جهت راه اندازی فاز یک و دو طرح توسعه بندر شهید بهشتی از دیگر اقداماتی است که در راستای توسعه زیرساختهای این بندر بزرگ اقیانوسی انجام شده است.
او اذعان کرد: احداث دایک زون ۳ به طول ۲ هزار و ۵۰۰ متر با استفاده از مصالح سنگی به حجم ۶۰۰ هزار متر مکعب در فاز ۲ طرح توسعه از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: همچنین با استحصال حدود ۳۸ هکتار اراضی در بندر شهید بهشتی حدود ۸۶ درصد این عملیات در جهت راه اندازی فاز دو انجام شده است.
آقایی با اشاره به پیشرفت ۹۴،۶۸ درصدی فاز نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی، گفت: مطالعات فاز ۲ این طرح شامل محوطه سازی، تاسیسات و ساختمان و همچنین گمانههای شناسایی آن در حال انجام است.
او تصریح کرد: با وجود ۲ بندر شهید بهشتی و شهید کلانتری امکان پهلوگیری، تخلیه و بارگیری کشتیهای اقیانوس پیما و همچنین رونق ترانزیت و صادرات در جنوب شرق کشور فراهم شده است که با ایجاد دو اسکله جدید در فاز دو طرح توسعه عملیات تخلیه و بارگیری در این بندر استراتژیک با رشد چشمگیری همراه خواهد شد.
انتهای پیام/گ