سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت مرغ در مانه و سملقان

مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ با راه‌اندازی یک واحد تولیدی سالانه ۳۰ درصد به ظرفیت تولید مرغ دراین شهرستان اضافه شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، هادی قهرمانیان مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان  افزود: با راه‌اندازی مجدد این واحد تولیدی مجموع ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان سالانه به میزان ۲۷۰ تن افزایش یافت.

قهرمانیان گفت: همچنین این شهرستان با داشتن ۴۱۶ هزار و ۶۰۰ راس دام سبک و هفت هزار و ۵۰۰ راس دام سنگین سهم عمده‌ای در تولید گوشت استان دارد.

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.