سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک سالاد ضد سرطان

سالاد گل کلم سالاد بسیار خوشمزه‌ای از ترکیب گل کلم و انواع سبزیجات تازه و ادویه است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گل کلم در شاخه سبزیجات دسته بندی می‌شود که گل آن بیشترین استفاده را دارد و ساقه و برگ‌های آن دور ریخته می‌شود.

گل کلم که به واسطه بذر کشت می‌شود را می‌توان سرخ شده، آب‌پز، یا بخارپز و یا خام مصرف کرد. ترکیبات ضد سرطان گل کلم، بیشتر در حالتی که به صورت بخار پز طبخ شده باشد وجود دارد و آب پز و سرخ کردن گل کلم خاصیت ضد سرطانی گل کلم را کمتر می‌کند.

در هنگام پخت، برگ‌های بیرونی و ساقه ضخیم برداشته می‌شود. برگ‌های گلم کلم نیز خوراکی هستند، اما اغلب دور انداخته می‌شوند. سالاد گل کلم سالاد بسیار خوشمزه‌ای است که میتوان به مدل‌های مختلف آن را تهیه و از طعم آن لذت برد. یکی از این سالاد‌ها که در اینجا دستور تهیه آن را بیان خواهیم کرد سالاد کلم کباب شده با سس سبزیجات است. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم جهت تهیه سالاد گل کلم
گل کلم بزرگ ۱ عددد
سیر رنده شده ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پونه تازه خرد شده ۲ قاشق غداخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
فلفل تند ۱ قاشق غذاخوری
فلفل خرد شده ۱ قاشق چای‌خوری
جعفری تازه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۳/۴ قاشق چای‌خوری
روغن کانولا یا زیتون ۵ قاشق غذاخوری

روغن کانولا یا کانولا شامل کلزا‌هایی می‌شود که از آن‌ها روغن استخراج می‌شود. دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست است. روغن کانولا (روغن گیاهی به همین نام که در کانادا می‌روید) بعنوان یک روغن خوراکی (کانولا اویل) که از کاشت گونه‌های مختلف بذر در زمین‌های مخصوصِ کاشت دانه‌های روغنی تولید می‌شود، شناخته می‌شود.


دستور تهیه سالاد گل کلم

در یک قابلمه یا تابه کوچک، روغن، سیر، فلفل و نمک را بریزید و تقریبا ۲ یا ۳ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا صدای سرخ شدن سیر در بیاید، اما قهوه‌ای نشود.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و اینبار فلفل، پونه، آب و سرکه را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید.
گل کلم را بشوئید و آن را به صورت لایه‌های ضخیم ببرید و کمی فلفل روی آن‌ها بپاشید. حال برای کباب کردن آن‌ها می‌توانید از دو روش استفاده کنید.

در روش اول می‌توانید آن‌ها را در فر قرار دهید و تا زمانی که کمی قهوه‌ای شدند، آن‌ها را کباب کنید؛ و در روش دوم می‌توانید از تابه‌ی نچسب و ۵ قاشق آب کمک بگیرید و برش‌های گل کلم را در حالیکه در تابه را گذاشته اید، در عرض تنها چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. برای اینکار می‌توانید از تابه دو طرف نیز استفاده کنید.

پس از اینکه گل کلم را کباب کردید آن‌ها را در بشقاب سالاد بچینید و از سس سبزیجات و سس فلفلی که درست کرده بودید روی آن‌ها بریزید و سپس جعفری را روی آن‌ها بپاشید و سالاد را سرو کنید.

 

نکات

گل گلم را نیز می‌توانید آبپز کنید.
اگر از سس سفید استفاده کنید نیز، سالاد شما خیلی خوشمزه می‌شود.

طرز تهیه سس سفید

سس مایونز را به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در ظرفی بریزد.
۱ قاشق غدا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
به میزان خیلی کم نمک و شکر به آن اضافه کنید.
۱ قاشق ماست شیرین داخل ظرف بریزید و خوب بهم بزنید تا سس یکدست شود.
در نهایت کمی آب جوشیده بر روی آن بریزید تا کمی شل شود.
از فلفل سیاه نیز کمی استفاده کنید تا عطر بهتری گیرد.
از سبزیجات هم می‌توان استفاده کرد، ولی در اینجا سس سبزیجات دارید و نیازی به استفاده سبزیجات نیست.

سس سفید را در ظرف مورد نظر بریزید و گل کلم‌ها را در آن بگذارید و در پایان سس سبزیجات را روی آن بریزید و با جعفری تزیین نمایید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.