سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گاهی اوقات انجام برخی از رویکردها در کشور اشتباه است

امام جمعه اصفهان گفت:گاهی اوقات انجام برخی از رویکردها در کشور اشتباه است که برای حل این موضوع در مرحله نخست اشتباه بودن این رویکردها باید ازسوی متولیان امور پذیرفته شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد امام جمعه اصفهان در دیدار با مدیران شرکت دانش‌بنیان بهیار صنعت سپاهان اظهار کرد: اگر ارزش واقعی دستگاه‌های تولید ملی توسط مقامات دولتی دانسته شود باید میلیارد‌ها تومان بهای آن را بپردازند.

امام جمعه اصفهان ادامه داد: راه‌اندازی پروژه‌های ملی و به تولید رساندن آن‌ها در ایران اقدامی پرچالش است چراکه در این راه باید موانع انسانی واداری زیادی را کنار زد و همچنین لازم به ذکر است که برخی از افراد به صورت عمدی مشکلاتی را جلوی پای شرکت‌های ایرانی قرار می‌دهند که جای تأسف دارد.

نماینده، ولی فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه نتیجه انجام فریضه‌های الهی باید در انسان‌ها به صورت معنوی ظاهر شود، گفت: در روز قیامت جمعی وارد محشر می‌شوند که تمام فرایض دینی خود را به نحو احسن انجام می‌داده‌اند، اما خداوند آنان را جهنمی می‌کند دلیل این امر آن است که این جمع برای مال دنیا به دنبال حرام رفتند و عبادت آن‌ها هیچ اثر وجودی در ایشان نداشته است.

او تصریح کرد: نباید برخی از افرادی که در حال حاضر در جایگاه مدیریتی قرار دارند و گاهاً اشتباهاتی از آنان سر می‌زند را الگوی مردم بدانیم چرا که آن‌ها در ظاهر الگو معرفی می‌شوند و این مردم هستند که باید الگوی خود را به درستی انتخاب کنند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد در خصوص نقش خانواده در تربیت فرزندان و تحویل آنان به اجتماع گفت: خانواده در تربیت فرزندان نقش بسیار حائز اهمیتی دارد اگر فرزندان در اجتماع به کار‌های حسنه و نیک مشغول شوند قطعاً این عمل را در خانواده خود آموخته‌اند و باید شکرگزار خانواده خود باشند.

نماینده، ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: ما در ایران اسلامی استعداد‌های زیادی داریم که گاهاً نادیده گرفته می‌شوند و یا بعضاً این افراد از استعداد‌های خود به درستی استفاده نمی‌کنند در یک جامعه اسلامی اگر فردی به درستی از استعداد خود استفاده کند و منافع ملت و کشورش را در نظر بگیرد خداوند او را بزرگ می‌دارد.

امام جمعه اصفهان با اشاره به اینکه ملت و مسؤولان از کرونا درس‌های زیادی آموختند، گفت: در مسأله کرونا مردم تقلید کردن را به خوبی آموخته‌اند چرا که مشاهده کردند حتی مراجع تقلید هم از رهنمود‌های پزشکان استفاده می‌کنند تا دچار بیماری نشوند.

او انجام برخی از رویکرد‌ها را توسط مسؤولان اشتباه دانست و اظهار کرد: گاهی اوقات انجام برخی از رویکرد‌ها در کشور اشتباه است که برای حل این موضوع در مرحله نخست اشتباه بودن این رویکرد‌ها باید توسط متولیان امور پذیرفته شود همچنین باید گوشزد کرد که وظیفه دولت دخالت در امور نیست بلکه نظارت بر امور است تا آحاد مردم کشور از بند مشکلات رهایی یابند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد خاطرنشان کرد: تا به امروز در این زمان شیوع ویروس منحوس کرونا تولیدات قابل توجهی در زمینه‌های درمانی داشته‌ایم که این امر تا حدودی جهشی در تولید را نمایان می‌سازد که در همین خصوص باید این جهش در تولیدات پزشکی را پابرجا نگه داریم.

در ادامه فرید نجات‌بخش مدیرعامل شرکت بهیار صنعت سپاهان اظهار کرد: شرکت بهیار صنعت سپاهان در سال ۷۸ با توجه به شرایط نابسامان اقتصادی کشور در حوزه ساخت تجهیزات پزشکی اقدام به ساخت این تجهیزات نمود و در طول ۱۵ سال آهسته و پیوسته محصولات خود را در حوزه تجهیزات پزشکی به تکامل رساند.

او ادامه داد: بر اساس یکی از سخنرانی‌های مقام معظم رهبری در خصوص جلوگیری از ورود کالا‌های قاچاق به کشور این مجموعه در مدت ۸ ماه اقدام به ساخت دستگاهی کرد که به وسیله اشعه‌های خاصی به بازرسی کانتینر‌ها می‌پرداخت، و در این خصوص گفتنی است که در دنیا تنها ۴ کمپانی تکنولوژی ساخت این دستگاه را دارا هستند.

مدیرعامل شرکت بهیار صنعت سپاهان در خصوص سنگ‌انداز‌های دولتی و غیردولتی تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما بی اعتمادی‌های زیادی از سوی دولت و مسؤولان نسبت به شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی وجود دارد که این بی اعتمادی سنگ‌اندازی‌های آنان را در پی داشته است.

نجات‌بخش با اشاره به رویکرد مجموعه بهیار صنعت برای مبارزه با کرونا عنوان کرد: پس از ورود کرونا در کشور نیاز مردم و بیمارستان‌ها به ماسک‌های یک‌بار مصرف و N ۹۵ افزایش یافت که در همین خصوص مجموعه بهیار صنعت سپاهان به میدان آمد و تکنولوژی دستگاه تولید این نوع ماسک‌ها را بومی‌سازی کرد.

او خاطرنشان کرد: تولید ماسک و رساندنشان به مردم یک وظیفه اجتماعی است چرا که جدای از نیاز جسمی به ماسک، نیاز روانی مردم به ماسک در جامعه بیشتر نمایان بود و خرسندیم که در حال حاضر مردم از نظر روانی شرایط مساعدتری را دارا هستند.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.