به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، حسن نژاد مدیر بحران شهرداری تبریز گفت: در راستای ارتقای تابآوری شهری، در بودجه سال جاری ۲ میلیارد ریال برای احداث اردوگاه اسکان اضطراری در پارک جنگلی ارم این شهر اختصاص یافته است.
حسن نژاد افزود: پارک جنگلی ارم با توجه به موقعیت قرارگیری در مجاورت گسل شمال شهر، نزدیکی به مراکز درمانی و خدماتی، دسترسی به اتوبان پاسداران و وجود باند فرود بالگرد، از ظرفیت مناسبی برای تبدیل به اردوگاه اسکان اضطراری برخوردار بوده و بر همین اساس پیشنهاد احداث اردوگاه در این محل توسط مدیریت بحران ارائه شده است.
او با بیان اینکه کلانشهر تبریز از نظر موقعیت قرارگیری از شهرهای مستعد برای بروز حوادث طبیعی است،گفت: وقوع زمین لرزههای مختلف و ویرانگر در طول تاریخ نیز مؤید این موضوع بوده و بر همین اساس برنامه ریزی برای آمادگی و مقابله با این حوادث ضروری است.
مدیر بحران شهرداری تبریز با اشاره به اینکه ایجاد محلهایی برای اسکان شهروندان در مواقع بحرانی در طول سالهای گذشته مورد توجه شهرداری تبریز بوده است، گفت: در این راستا احداث پارکهای محلهای و منطقهای و همچنین تجهیز و ایمن سازی آنها انجام شده است.
حسن نژاد،گفت: با توجه به اینکه ضوابط، استانداردها و معیارهای طراحی و ساخت اردوگاه اسکان اضطراری و دستورالعمل احداث پارکهای چندمنظوره بحران و پدافند غیرعامل توسط مدیریت بحران شهرداری تبریز و بر اساس استانداردها و شاخصهای بین المللی تدوین شده است بنابراین احداث اردوگاه اسکان اضطراری در پارک ارم نیز بر اساس این ضوابط و معیارها انجام میشود.
تاکنون چندین زلزله مهیب در تبریز اتفاق افتاده که نخستین آن در سال ۸۵۸ میلادی مقارن با ۲۴۴ هجری قمری و آخرین آن در سال ۱۱۹۳ هجری قمری بوده که در هر کدام از این زلزلهها هزاران نفر کشته و تبریز تقریبا از بین رفته است.
به گفته کارشناسان زمین شناسی و زلزله و به گواه تاریخ، زلزله بنیان کن در این کلانشهر هر ۲۰۰ تا ۲۳۵ سال یکبار اتفاق افتاده و اکنون حدود ۲۳۵ سال از وقوع آخرین زمین لرزه مهیب تبریز میگذرد.
کلانشهر ۱.۹ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری است.
انتهای پیام/ک