سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گندمک در خانه

در گزارش زیر طرز تهیه گندمک خانگی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گندمک همان دانه‌های بوداده گندم است که می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و به عنوان یکی از تنقلات خانگی مورد استفاده قرار داد.


مواد لازم
گندم ۱ پیمانه
آب ۳ پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک یا شکر به میزان لازم

دستور تهیه:

گندم را همراه با آب به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا نرم شود.
سپس آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
دانه‌های گندم را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
پس از خشک شدن دانه‌های گندم، آن‌ها را در یک صافی دسته دار ریخته و در روغن داغ غوطه ور کنید تا پف کنند، ولی مراقب باشید تغییر رنگ ندهند.
در انتها کمی نمک یا شکر روی آن‌ها بپاشید تا مزه دار شوند.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
فاطمه حسنی
۱۴:۰۷ ۲۷ بهمن ۱۴۰۰
ما تمام مراحل رو مرحله به مرحله انجام دادیم اصلا همچین چیزی نشد
مشکلش چیه؟
فریور
۱۸:۴۳ ۱۷ دی ۱۳۹۹
ببخشید گندم با پوست یا بی پوست
جواد
۲۰:۱۷ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
من درست کردم پف نکرد دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟؟
غزاله
۱۹:۲۲ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خوش مزه وعالی