سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک سوپ متفاوت و مقوی برای افطار

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ کلم را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما در سفره خود از انواع سوپ برای افطار استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه سوپ کلم در خدمت شما هستیم.

طرز تهیه سوپ کلم
مواد اولیه (برای ۶ نفر)
کلم پیچ تازه خرد شده ۲۵۰ گرم
ریحان تازه خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری (یا ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک)
سینه مرغ دو عدد
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده ۱ پیمانه
هویج درشت خرد شده ۱ پیمانه
آب مرغ ۶ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده ۱ عدد
عدس قرمز یک دوم پیمانه
زمان لازم برای پخت سوپ کلم ۱ ساعت

دستور پخت

سینه مرغ را با کمی آب و پیاز حلقه شده و کمی نمک و فلفل در قابلمه بگذارید تا بپزد.
در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
پیاز و هویج را ریز خرد کنید و در تابه بریزید و کمی تفت دهید سپس در تابه را برای ۵ الی ۷ دقیقه بگذارید تا بپزند.
پس از آن آب مرغ (بدون پیاز) و ریحان تازه خرد شده یا ریحان خشک را اضافه کنید.
عدس قرمز را بشویید و اضافه کنید.
شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید تا سبزیجات و عدس خوب پخته شوند.
پس از یک ربع کلم پیچ خرد شده را اضافه کنید.
مرغ را ریش و اضافه کنید.
حرارت را کم کنید تا عدس‌ها بپزند و آب سوپ کم و غلیظ شود.

سوپ کلم شما آماده سرو است ... نوش جان

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سما
۱۸:۰۵ ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوببود