افسون تیزویر، معاونت فنی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرزدر گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: روزه گرفتن تاثیر قابل توجهی در کاهش چربی خون بالا، کنترل چاقی، کنترل دیابت نوع ۲، تجزیه چربی ها، سم زدایی بدن، تنظیم ترشح هورمون ها، و درمان افسردگی دارد.
معاونت فنی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: امسال ماه مبارک رمضان با سبک زندگی پیشگیرانه از ویروس کرونا همراه شده است.
تیزویر گفت: روزه داری برای مبتلایان به دیابت نوع یک که وابسته به تزریق انسولین هستند، مضر است، اما در مبتلایان به دیابت نوع ۲ یا همان دیابتی های غیروابسته به انسولین که دارای اضافه وزن بالا نیز هستند و با دریافت منظم دارو قندخون خود را کنترل میکنند، روزه داری نه تنها مضر نیست بلکه فواید زیادی دارد.
او افزود: سم زدایی یا دفع سموم یکی از بهترین فواید روزه داری برای بدن انسان است؛ این فرایند به طور طبیعی از طریق روده ها، کبد، کلیه ها، ریه، برخی غدد و پوست بدن انجام میشود.
معاونت فنی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: یکی دیگر از فواید روزه داری، تنظیم ترشح و تولید هورمونهای بدن به علت قرارگرفتن بدن در حالت استراحت و عملکرد بهتر سلولها است.
او افزود: روزه علاوه بر پیشگیری از هجوم سلسله افکار منفی به ذهن، ترکیبات شیمیایی مغز را تغییر میدهد و یک تاثیر ضدافسردگی از خود به جا میگذارد.
تیزویر گفت: فرد روزه دار از یک رژیم غذایی مناسب و کم چرب استفاده کند، به دلیل کاهش چربیهای بدن حتی ممکن است تا ۵ تا ۸ کیلوگرم کاهش وزن پیدا کند.
او با بیان این که روزه گرفتن به کاهش و بهبود این عارضه کمک میکند، افزود: روزه باعث آزاد شدن چربی های ذخیره شده در کبد می شود.
انتهای پیام / ر.خ