سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

خورش آلو اسفناج با گوشت یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش آلو و از غذا‌های سنتی ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان که اسفناج به وفور در دسترس است تهیه می‌شود.

 

بسیاری از افراد به دلیل وجود اسفناج از خوردن این غذا خودداری می‌نمایند، اما باید بگوییم که این غذا یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های اصیل ایرانی است و ترکیب اسفناج، زعفران و آلو طعمی بهشتی به این غذا می‌دهد. برخی افراد برای تهیه خورش آلو اسفناج از مرغ و برخی دیگر از گوشت خورشتی استفاده می‌کنند که هر دو آن‌ها خوشمزه است و انتخاب نوع گوشت به سلیقه شما بستگی دارد. قبلا طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ را توضیح داده‌ایم، این بار، اما قصد داریم طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و آسان است و یک گزینه عالی برای مهمانی‌هاست.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
اسفناج ۷۰۰ گرم
آلو خورشتی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱-۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آبلیمو در صورت نیاز

 

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا پیاز‌ها را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید.
وقتی پیاز‌ها نرم شدند، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت نغییر کند.
حالا کمی فلفل، زردچوبه و ادویه خورشتی به گوشت اضافه کنید.
مقداری آب روی گوشت بریزید و اجازه دهید گوشت نیم‌پز شود.
اسفناج را در تابه‌ای جداگانه تفت دهید البته مواظب باشید، زیرا زیاد تفت دادن اسفناج، باعث تلخی آن می‌شود.
اسفناج‌ها را ۱ ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش به آرامی جا بیفتد.
در این فاصله، آلو‌ها را به مدت نیم ساعت داخل آب سرد خیس کنید و بعد آن‌ها را نیز تفت داده و نیم ساعت آخر پخت، به خورش اضافه کنید و حرارت را بسیار کم کنید تا خورش کم‌کم جابیفتد.
در آخر نیز نمک خورش را اندازه کنید و خورش آلو اسفناج خوشمزه را با برنج زعفرانی سرو کنید.

نکات:

برای تهیه این خورش می‌توانید از ماهیچه کامل گوسفندی هم استفاده کنید.
در بعضی از نقاط کشور به خورش آلو اسفناج، لوبیا قرمز یا چیتی یا حتی چشم بلبلی هم اضافه می‌کنند، اما توصیه نمی‌شود.
در بعضی شهرها، این خورش را با کوفته ریزه یا کوفته قلقلی و لپه درست می‌کنند که این به ذایقه شما بستگی دارد.
آلوی خورش آلو اسفناج نباید بیشتر از نیم ساعت خیس بخورد، زیرا در این صورت، موقع پخت خورش کاملا له می‌شود.
اگر مزه آلو شیرین بود، می‌توانید کمی آبلیمو نیز به خورش اضافه کنید.
برای تهیه این خورش از لواشک آلو نیز می‌توانید استفاده کنید. در این صورت لواشک را به دل‌خواه خرد کرده و در یک ربع آخر پخت، به خورش اضافه کنید.
همچنین‬ می‌توانید برای تهیه این خورش از رب آلو هم استفاده کنید.
در هر غذایی که بخواهید از آلو استفاده کنید، باید حتما از نیم ساعت قبل آن را خیس کرده و بعد تفت دهید تا آلو در خورش له نشود.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.