سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه برگر بوقلمون خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه برگر بوقلمون را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ما معمولا برای سه وعده‌ی غذایی اصلی‌مان یک بشقاب پر از برنج، ماکارونی، نودل یا یک ساندویچ بزرگ انتخاب می‌کنیم! اما بیاید این چند گزینه دیگر را نیز بررسی کنیم.

برگر بوقلمون غذایی سبک و مقوی

برگر‌ها غذا‌هایی بسیار سیر کننده و البته متنوع هستند. لیست موادی غذایی که می‌توانید با آن‌ها برگر درست کنید بی انتهاست، اما از این میان گوشت بوقلمون مناسب‌ترین گزینه است. گوشت بوقلمون یک گوشت سبک و سرشار از پروتئین لین است و در نتیجه غذای مناسبی برای تابستان به حساب می‌آید. همچنین می‌توانید برگر بوقلمون خود را با سس باربکیو سرو کنید. (برای خوشمزه‌تر شدن این غذای تابستانی فوت و فن‌های پخت گوشت بوقلمون را بخوانید.)

مواد لازم
۱ کیلوگرم گوشت بوقلمون چرخ شده
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز
یک چهارم فنجان سس باربکیو
یک تکه پنیر دودی مورد علاقه
۴ نان ساندویچی گرد

طرز تهیه

درون یک کاسه بوقلمون، پودر سیر، پاپریکا و نمک و فلفل را به سلیقه خود ترکیب کنید.
تمام مواد را به صورت دایره‌های نازک و مساوی درآورید و درون روغن زیتون سرخ کنید.
قبل از آنکه آن‌ها را از روغن بیرون آورید، سس باربکیو و مقداری پنیر نیز به ان اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا پنیر آب شود.
حالا برگر‌ها را از روغن خارج کنید و همراه با کاهو و سبزیجات داخل نان ساندویچی قرار دهید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۰۹:۱۹ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
گوشت بوقلمون خیلی لذیذ وپرخاصیت است کاش مردم ازخرید ان استقبال میکردن وسرانه مصرف مثل تمام دنیا بالا میرفت
ناشناس
۱۹:۰۹ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
احسنت گوشت بوقلمون گرم و تر و ضد سودا هست که بسیار برای مزاج غالب ایرانی ها مفید می باشد