سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرزتهیه ی کلوچه سنتی

در گزارش زیر طرز تهیه کلوچه سنتی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کلوچه سنتی بسیار خوش خوراک بوده و می‌تواندخوراکیِ خانگیِ خوبی برای زنگ تفریح کودکان شما باشد.

مواد لازم:

آرد سفید ۳ پیمانه
روغن جامد
۱ پیمانه
شکر
۲/۱ پیمانه
گلاب ۲/۱ پیمانه
هل
۱ قاشق مرباخوری
پکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا شکر رادر هل وگلاب حل کرده بعد از آن در ظرفی جداگانه آرد وروغن وپکینگ پودر را مخلوط می‌کنیم سپس محلول گلاب وشکری را که داشتیم به آن اضافه کرده وبا دست به آرامی ورز دهید خمیر لطیف ونرمی به دست می‌آید آن را به وسیله وردنه پهن کرده به دلخواه قالب بزنید یا بایک چاقو ببرید. در فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه بگذارید بپزد. وقتی از فر درآوردید بگذارید مقداری سرد شود و بعد آنرا نوش جان کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۰۱:۱۴ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
به چه زخامت بازبشه چه خلاصه گفته شده؟؟؟؟