او افزود: چون در خصوص روشهای آزادسازی از قبل اطلاع رسانی نشده بود سهامداران برای انتخاب روش آن سردرگم شدهاند.
او در پاسخ به سوالات دارندگان سهام عدالت که چه نکاتی را باید درباره آزادسازی سهام بدانیم؟ تصریح کرد: در روش مستقیم؛ مسئولیت حفظ، نگهداری و مدیریت سهام اختصاصیافته به عهده سهام دار بوده و برای حفظ ارزش سهام تخصیصیافته، قابلیت نقل و انتقال سهام به فرد دیگر و فروش آن براساس محدودیتهای زمانی و مقداری تعیینشده توسط شورای عالی بورس امکان پذیر خواهد بود.
توحیدی افزود: مطابق قانون تجارت، از این پس افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند سهام دار محسوب شده و از مزایای سهام تخصیصیافته ازجمله سود و ... بهرهمند خواهند شد.
او عنوان کرد: در طرح آزاد سازی سهام عدالت با استفاده از «روش سهام داری غیر مستقیم»؛ مالکیت و مدیریت سهامعدالت سهام دار از طریق شرکتهای سرمایهگذاری استانی ساماندهی خواهد شد و سهام دار حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهد داشت.
او با اشاره به سوال بسیاری از سهام داران که آیا با انتخاب روش غیرمستقیم، یعنی واگذار کردن مدیریت و ساماندهی سهام عدالت به شرکتهای سرمایهگذاری استانی، امکان فروش سهام وجود دارد؟ گفت: سهام داران در صورت واگذاری مدیریت سهام به شرکتهای سرمایهگذاری استانی (روش غیرمستقیم) نمیتوانند سهام خود را بفروشند، این سهام داران در این روش با یک واسطه سهام خود را مدیریت میکنند.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان کرمان افزود: اینطور نیست که در این روش کلا امکان فروش وجود نداشته باشد، یعنی فعلا ساز و کارهای آن وجود ندارد.
او با اشاره به اینکه مقرر شده است برای کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب میکنند سازمان بورس، ساز و کارها را تصویب و ابلاغ کند تصریح کرد: در انتخاب روش غیر مستقیم، ارزش سهم بالاتر میرود و شرکت های کرمان در وضعیت مطلوبی قرار دارند.
انتهای پیام/س