سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کتلت بادمجان، یک غذای رژیمی سالم

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه یک کتلت خوشمزه و رژیمی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کتلت بادمجان رژیمی می‌ تواند به عنوان یک پیش‌غذا و یا جایگزین برگر‌ گیاهی باشد. می‌توان آن را با سالاد به عنوان یک وعده‌ غذایی اصلی سرو کرد.



مواد لازم جهت تهیه کتلت بادمجان

بادمجان پوست کنده متوسط

2 عدد

پیاز

1 عدد

سیر رنده شده

1 عدد

پنیر‌چدار رنده شده

1 پیمانه (100 گرم)

جعفری ساطوری شده

2 قاشق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه و سفید

به میزان لازم

آرد‌ سوخاری بدون گلوتن

1 پیمانه

روغن زیتون
به میزان لازم


طرز تهیه کتلت بادمجان رژیمی

یک قاشق غذا‌خوری روغن‌ زیتون را در یک تابه (ترجیحا نچسب) با حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و نمک را به مدت 5 دقیقه سرخ کرده تا طلایی رنگ شوند. در این مرحله سیر را به تابه اضافه کنید و حدود دو دقیقه تفت دهید.

در این مرحله بادمجان‌های نگینی خورد شده را به تابه بیفزایید و حدود 10 تا 12 دقیقه در روغن سرخ کرده تا نرم شوند.

مواد آماده شده را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و پنیر، جعفری و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. (شما همچنین می‌توانید از مخلوط کن و یا غذاساز برای انجام این کار استفاده کنید.)

در این مرحله 1/4 پیمانه آرد‌سوخاری را به مواد کتلت اضافه کنید. مایه کتلت را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا آرد‌سوخاری رطوبت موجود در کتلت را به خود جذب کند. (شما ممکن است نیاز به استفاده مقدار بیشتری آرد‌ سوخاری داشته باشید تا مایع کتلت سفت شود و یا به اصطلاح قوام بیاید.)

از مایه کتلت به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری جدا کرده و در روغن از قبل گرم‌شده به شکل دل‌خواه سرخ کنید. مدت زمان مناسب برای سرخ کردن کتلت 4 دقیقه برای هر طرف می‌باشد.

کتلت بادمجان را همراه با سس گوجه مخصوص سرو کنید.


ارزش غذایی کتلت بادمجان

در صورتی که این غذا با همین میزان مواد اولیه‌ای که در این مقاله ذکر شده تهیه شود، ارزش غذایی آن به شرح زیر خواهد بود:

کالری: 175
چربی: 14 گرم
کربوهیدرات: 6 گرم
پروتئین: 7 گرم


منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
مریم
۱۸:۰۱ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
ابتدا گفته با یه قاشق غذاخوری دوتا بادمجون و سیرو بیاز رو سرخ کنین واقعا میشه با یه قاشق روغن؟
مریم
۱۸:۰۱ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
ابتدا گفته با یه قاشق غذاخوری دوتا بادمجون و سیرو بیاز رو سرخ کنین واقعا میشه با یه قاشق روغن؟
سارا
۱۲:۰۷ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
این. کجاش رژیمیه؟