کلانتری در ادامه مدعی شده که "این نقل قول از سید محمد خاتمی مربوط به زمانی است که او وزیر ارشاد بود و من هم وزیر کشاورزی کابینه بودم. آقای خاتمی به بنده گفتند که حضرت امام این جمله (استفاده از صدای خواننده زن) را دو بار به بنده فرمودند، اما من جرات بیان و اجرای آن را نداشتم."
رئیس سازمان محیط زیست در بخش دیگری از مصاحبهاش در پاسخ به اینکه آیا حضرت امام صدای خانمها را حرام نمیدانستند اینگونه بیان میکند که: «خیر حرام نمیدانستند.»
او در بخش دیگری از مصاحبه خود زمان طرح این سخنان را در سال ۶۸ در دولت آقای هاشمی و پیش از استعفای خاتمی از وزارت ارشاد اعلام کرده است.
برای پذیرش سخنان امام (ره) شاید بهتر باشد به وصیت نامه ایشان رجوع کرد. امام خمینی (ره) در بخشی از وصیت نامه خود میفرمایند: «اکنون که من حاضر هستم برخی نسبتهای بی واقعیت به من داده میشود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود لهذا عرض میکنم آن چه به من نسبت داده شده یا میشود، مورد تصدیق نیست. مگر آن که صدای من باشد و یا خط و امضای من باشد با تصدیق کارشناسان. یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»
لازم به ذکر است طبق اطلاعاتی که از موسسه حفظ و تنظیم آثار امام خمینی (ره) به باشگاه خبرنگاران جوان رسیده، موسسه مذکور در رابطه با نقل قول عیسی کلانتری از سوی امام (ره) تا ساعاتی دیگر بیانیهای منتشر خواهد کرد.
انتهای پیام/
اگر سال دارید بپرسید لطفا نظر تخصصی ندهید
با عقل جور درنمیاد که امام بین اون همه مشکلات به نبودن تک خوان زن اشاره کرده باشه
واضحه که دروغه
آیا دروغ آنقدر واضح وناچسب باورناپذیر است که نیازی به تکذیب نیست
اما ببنید بعضی ازکاربران تاييد رئیس دولت اصلاحات را کافی دانسته اند موسسه محترم باید توجه داشته باشد باچنین مخاطبانی مواجه هست
دروغ میگویی.
به امام تهمت می زنی.
این دست ادما دور برش بودند که گفت بعد از من فقط به اونچه من نوشتم یا توسط صدا و سیما ثبت و ضبط شده استناد کنید
وگرنه بودند و هستند افرادی که خاطره و خواب برای تعریف زیاد داشتن
چرا ایشون در مورد همچین مسائلی صحبت کرده؟
البته به نظر منم تك خواني زنا بدون رقص و آواز محرك نيست و اشكالي نداره