رییس انجمن شرکتهای زنجیرهای توزیع فرآوردههای نفتی با بیان اینکه افزایش مصرف بنزین با وجود افزایش فعالیتهای اقتصادی بسیار کم بوده، ادامه داد: در زمان اوج کرونا و محدودیتهای ایجاد شده برای رفت و آمد، مصرف بنزین تا ۷۰ درصد کاهش داشت.
او افزود: اکنون نیز با وجود رفع برخی محدودیتها و اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی هوشمند، همچنان مصرف بنزین افزایش چشمگیری نداشته و نسبت به زمانی که مصرف به حداقل رسیده بود، ۱۰ درصد افزایش داشته است.
بیشتر بخوانید: سهمیه سوخت جانبازان مشخص شد
رئیسی فرد با تاکید بر اینکه اکنون مصرف بنزین به ۴۰ درصد نسبت به زمان پیش از شیوع کرونا رسیده است، گفت: میزان مصرف در روزهای مختلف متفاوت است و کاهش مصرف بین ۵۵ تا ۶۵ درصد در نوسان است.
او با بیان اینکه اگر تردد و مصرف بنزین توسط مردم افزایش پیدا کند، سیر صعودی شیوع کرونا را شاهد خواهیم بود، ادامه داد: با توجه به این موضوع مردم باید همچنان محدودیتها را رعایت کنند تا از این شرایط عبور کنیم و بهترین راه در این زمینه کاهش تردد خواهد بود.
رییس انجمن شرکتهای زنجیرهای توزیع فرآوردههای نفتی افزود: سفرها کاهش پیدا کرده و حتی در ایام ماه رمضان که بعد از افطار شاهد ترافیک در خیابانها بودیم، اما امسال به دلیل کرونا خیابانها خلوتتر است.
به گفته رئیسی فرد، اگر چه به علت فروش پایین در مرحله ورشکستگی قرار داریم، اما سلامت جامعه را اولویت خود میدانیم.
او تاکید کرد: هیچ جایگاه تعطیلی نداریم، اما شرایط به دلیل کاهش فروش سخت شده است. این موضوع برای جایگاههای بینشهری به مراتب بدتر است، اما بر اساس تعهدات خود همچنان فعال هستند و در بدترین حالت به دلیل کاهش فروش تعداد نازلها را کم کردهاند.
رئیسی فرد با بیان اینکه هیچ همراهی در خصوص ارائه تسهیلات و حق بیمه و مالیات برای جایگاهها در نظر گرفته نشده است، ادامه داد: با این وجود جایگاهداران تمام پروتکل بهداشتی را اجرا میکنند و تجهیزات در چند نوبت ضدعفونی میشود.
او بیان کرد: تا کنون آماری در مورد ابتلای کارگران پمپبنزینها به کرونا اعلام نشده است.
انتهای پیام/
ورودی و خروجی تهران باید بسته شود