سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رای الیوم: لابی صهیونیستی تصمیم آلمان علیه حزب‌الله را سازمان‌دهی کرد

روزنامه رأی الیوم با اعلام اینکه لابی صهیونیستی تصمیم آلمان در تروریستی دانستن حزب‌الله را سازمان‌دهی کرد، نوشت این اقدام نشان می‌دهد برلین در برابر صهیونیست‌ها سر تعظیم فرو آورده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر جواد الهندی، رئیس مرکز مطالعات و تقویت توانایی‌های عربی و اروپایی در بروکسل، در مقاله‌ای در رأی الیوم با عنوان «آلمان تصمیم گرفت حزب‌الله لبنان را یک سازمان تروریستی قلمداد کند، اما حالا چرا؟» نوشت:  این تصمیم جمهوری فدرال آلمان از روی اجبار بود نه از روی رضایت. درست است که این تصمیم را دولت آلمان گرفت و علتش را نیز بیان کرد، اما کسی که این تصمیم را مطرح و تدابیر اجرایی‌اش را سازمان‌دهی کرد، لابی صهیونیسم است و گمان نمی‌کنم دولت آمریکا یا دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، و کسانی که از مدت‌ها پیش منتظر این تصمیم هستند در صدور این تصمیم نقش مستقیمی نداشته باشند.

ما برای این گفته مان چه مدارک و شواهدی داریم؟
آلمان، علت تصمیمش را بیان و اعلام کرد به دلایل حقوقی و سیاسی این تصمیم را گرفته، اما ملزم نیست که تصمیم حاکمیتی‌اش را توجیه کند. آلمان، استدلالی را مطرح کرد که برای آن‌هایی که مسئله فلسطین و جنایات اسرائیل را پیگیری می‌کنند پذیرش چنین استدلالی دشوار است. استدلال دولت آلمان آن است که نظریه حزب‌الله، محو اسرائیل از صحنه روزگار است. آلمان باید در استدلالش صداقت داشته باشد، زیرا حزب‌الله را به تروریسم و افراط‌گرایی و جذب تروریست‌ها در خاکش متهم نکرد، اما چرا الان پی برده است که نظریه حزب‌الله، آزادسازی فلسطین یا محو اسرائیل است؟!

این نظریه حزب‌الله از اول تأسیسش در سال ۱۹۸۲ میلادی وجود داشته و اصلا بر اساس آن نیز نبرد با اسرائیل را آغاز کرده است. آلمان از حزب‌الله کمک گرفته و بار‌ها بین این حزب و اسرائیل برای برخی معامله‌ها و چانه‌زنی‌های مربوط به مبادله اسیران و برقراری آرامش میانجیگری کرده است. موضوعی که نشان می‌دهد علت این تصمیم برلین، استدلال آلمان نیست بلکه نیاز راهبردی اسرائیل و آمریکا و نیز به دلیل تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل یا به زانو در آوردن طرف‌های مخالف اسرائیل و نیز به دلیل معامله قرن است و این چیزی است که ظرف زمانی اتخاذ چنین تصمیمی آن را تفسیر می‌کند.

نشانه دیگری که می‌گوید این تصمیم برای لابی جهانی صهیونیسم است همزمانی صدور آن با حمله نیرو‌های امنیتی آلمانی به تعدادی از حسینیه‌ها و انجمن‌های شیعی نزدیک به حزب‌الله یا وابسته به حزب‌الله است. آلمان این حملات را با پوشش گسترده رسانه‌ای تصویری و حضور خبرنگاران در مکان‌هایی که به آن‌ها حمله شد انجام داد، اما نمی‌دانیم این یورش‌ها به پیدا شدن سلاح یا تروریست یا ... منجر شد یا خیر! گویا هدف از این حرکت، توجیه رسانه‌ای چنین تصمیمی و نشان دادن فرمانبرداری دولت آلمان از این خواسته (لابی صهیونیسم) بود.


بیشتر بخوانید: افشای همدستی موساد و برلین در اقدام علیه حزب الله لبنان


رای الیوم در ادامه نوشت: این تصمیم یک نیاز صهیونیستی-اسرائیلی است که مرحله عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل یا تسلیم شدن در برابر آن چنین چیزی را ایجاب می‌کند و به نفع بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) است. معتقدم این تصمیم برای حزب‌الله، زیان مادی یا معنوی ندارد، اما یک اشتباه راهبردی است و نشان می‌دهد آلمان نه تنها در برابر فشار‌های آمریکا بلکه در برابر محافل صهیونیستی نیز سر تعظیم فرود می‌آورد و تسلیم آنهاست.

خطرناکی این تصمیم در دو مسئله خودش را نشان می‌دهد: نخست آن که لابی صهیونیسم یا محافل صهیونیستی توانستند طرح‌ها و نقشه‌های حمایت از اسرائیل را به برخی از کشور‌ها و سازمان‌هایی که بی‌طرفانه و عاقلانه در برابر منازعه عربی و اسرائیلی ایستاده بودند تحمیل کنند و از علل تغییر مواضع چنین کشور‌هایی به عنوان مثال آلمان آن است که این کشور‌ها دیگر منازعه عربی اسرائیلی را نمی‌بینند بلکه عادی‌سازی عربی اسرائیلی و حتی رویکرد سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و اطلاعاتی به اسرائیل را می‌بینند!

موضوع دوم و خطرناک در این تصمیم و پیامد‌های آینده‌اش نیز علت یا استدلال چنین تصمیمی است که می‌گوید نظریه حزب‌الله نابودی رژیم صهیونیستی یا نابودی اسرائیل است. پیام تصمیم برلین آن است که هر کس با اسرائیل می‌جنگد، تروریست است.

در آینده نزدیک شاید شاهد گام‌هایی باشیم که باعث شود شعار یا اصل دیگری مطرح و گفته شود هرکس که با اسرائیل با سلاح یا قلم یا ابراز عقیده و نظر مخالفت کند، او تروریست است.

در آینده حتی تشکیلات خودگردان فلسطینی نیز تروریست قلمداد خواهد شد، زیرا برای آن که از محو رژیم اشغالگر صهیونیستی در قانون مبارزاتی‌اش چشم‌پوشی کند شرط کرده است که اسرائیل با کشور فلسطینی موافقت کند. اسرائیل چنین چیزی را هرگز قبول نکرده است و هرگز هم قبول نخواهد کرد بلکه اسرائیل به زودی ظرف دو ماه آینده توسعه خواهد یافت و بر تعداد دیگری از شهرک‌ها و اراضی در کرانه باختری نیز تسلط خواهد یافت و فلسطینیان اعم از تشکیلات خودگردان یا ملت فلسطین به فعال سازی شعارشان و توافق بر سر آن یعنی جنگ با اسرائیل و آزادسازی اراضی خودشان باز خواهند گشت. آیا آلمان و دیگران آن‌ها را به دلیل آن که با اسرائیل می‌جنگند تروریست قلمداد خواهند کرد؟

در انتهای این مطلب آمده است: تقصیر ما عربهاست که از جهانیان و از سازمان ملل متحد و یا آلمان نخواستیم که اسرائیل را به ما معرفی کنند و بگویند مرزهایش و یا نقشه‌اش کجاست! اسرائیل روز به روز به صورت هولناکی از نظر جغرافیایی در حال گسترش است. اعراب باید از الان بدانند آنان نه برای آزادسازی فلسطین که برای حفظ حاکمیت کشورهایشان خواهند جنگید تا خطر اشغالگری اسرائیل را بر بخشی از خاکشان دفع کنند. شعار اسرائیل همچنان از نیل تا فرات است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.