سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عدم شناسایی کرونا ویروس در سامانه‌های آب آشامیدنی

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تا کنون کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه‌های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد جنیدی، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر ۲ روز است.

او افزود: از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایند‌های معمول در تصفیه خانه‌های آب آشامیدنی و گندزدایی آن که توسط ترکیبات کلر انجام می‌شود به راحتی قادر به حذف این ویروس از آب شرب است.

جنیدی تاکید کرد: بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه‌های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت توصیه کرد: در صورت عدم دسترسی به منابع مطمئن آب شرب، با استفاده از روش‌های سالم سازی آب آشامیدنی از جمله جوشاندن (به مدت ۳ دقیقه از زمان جوش) یا افزودن محلول کلر ذخیره ۱ درصد به میزان ۳ الی ۷ قطره به یک لیتر آب، آن را سالم سازی کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.