سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانشگاه صنعتی در سرانه تولید مقالات علمی همطراز دانشگاه شریف و علم و صنعت

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت : در سرانه تولید مقالات علمی توسط اساتید و اعضای هیات علمی همطراز دانشگاه شریف و علم و صنعت هستیم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛علی اکبر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اشاره به تولید ۸۸ هزار محصول صنعتی در کشور، گفت : از این تعداد تنها ۱۰ درصد استاندارد‌های لازم را دارند، لذا اگر می‌خواهیم در این بخش جهش تولید داشته باشیم و روی صادرات این کالا‌ها فکر کنیم، باید برای تدوین استاندارد‌های تولیدات صنعتی گام برداریم که این امر با کمک دانشگاه‌های صنعتی امکانپذیر است.

او به توانایی‌های دانشگاه صنعتی استان اشاره کرد و گفت : در استان کرمانشاه هم دانشگاه صنعتی امکان بومی سازی دانش فنی صنعتی را دارد و اگر کارخانه داران و صنایع استان از ما بخواهند، می‌توانیم برای رفع مشکلات خط تولید صنایع آن‌ها اعضای هیات علمی را پای کار بیاوریم.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه امکان راه اندازی آزمایشگاه ممیزی انرژی برای کمک به صرفه جویی انرژی در ادارات و دستگاه‌های دولتی و راه اندازی آزمایشگاه سلول‌های خورشیدی و بومی سازی این دانش را از دیگر ظرفیت‌های این دانشگاه برشمرد.

رئیس دانشگاه صنعتی استان در ادامه بااشاره به وجود دو پروژه عمرانی نیمه تمام در بخش ورزشی و شش کارگاه آزمایشگاهی در این دانشگاه گفت: اگر حمایت‌های استانی باشد این پروژه‌ها را تا پایان دولت تدبیر و امید به پایان می‌رسانیم.

او به تشریح برخی دستاورد‌های این دانشگاه طی سال گذشته پرداخت و افزود: یکی از اساتید این دانشگاه جزو یک درصد دانشمند برتر دنیا قرار گرفت که برای دانشگاهی مانند ما که تنها یک دهه از تشکیل آن گذشته موفقیت بزرگی بود.

اختری گفت: همچنین طی سال گذشته ۲.۶ مقاله به ازای هر استاد تولید علم داشتیم و این رقم دانشگاه صنعتی کرمانشاه را در بحث سرانه تولید مقالات علمی اساتید در طراز دانشگاه‌های شریف و علم و صنعت تهران قرار می‌دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه چاپ کتاب بین المللی یکی از اساتید این دانشگاه، انعقاد تفاهم نامه همکاری با ۱۲ دانشگاه بین المللی، ثبت ۲۰ اختراع، انتخاب شدن طرح این دانشگاه به عنوان یکی از طرح‌های برتر رونق تولید در وزارت علوم، ارائه ۲۰ طرح اندرویدی این دانشگاه در حوزه مارکتینگ و سلامت به مردم و... را از دیگر دستاورد‌های دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال گذشته خواند.

بهمن سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه بااشاره به شیوع بیماری کرونا از اوایل اسفند سال گذشته، افزود: با شیوع این بیماری فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها متوقف شد و با توجه به اینکه احتمال تداوم شیوع بیماری می‌رفت، در دانشگاه پیام نور استان برنامه آموزش الکترونیکی به دانشجویان را در دستور کار قرار دادیم.

او بابیان اینکه مقدمات ارائه این نوع از آموزش در اواخر اسفند و اوایل فروردین در دانشگاه ایجاد شد، گفت: دانشگاه پیام نور استان در حال حاضر این ظرفیت را دارد که به صورت همزمان زمینه دسترسی ۵۰۰ دانشجو به کلاس‌های درس الکترونیکی را فراهم کند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان به سابقه این دانشگاه در ارائه آموزش‌های الکترونیک اشاره کرد و افزود: تا پیش از شیوع بیماری کرونا ۲۰ درصد از کلاس‌های مقطع کارشناسی ارشد و ۱۰ درصد کلاس‌های مقطع کارشناسی را به شکل الکترونیک برگزار می‌کردیم، اما در حال حاضر همه کلاس‌های مقاطع مختلف بجز کلاس‌های عملی را به این شکل برگزار می‌کنیم.

او با تاکید بر اینکه این دانشگاه به آموزش الکترونیک و نه آموزش مجازی توجه می‌کند، گفت: موضوعی که تلاش می‌کنیم از این پس آن را دنبال کنیم، آموزش ترکیبی یعنی هم بکارگیری آموزش الکترونیک و هم حضوری است.

سعیدی پور به پروژه نیمه کاره مرکز پیام نور شهرستان ثلاث باباجانی که در زلزله سال ۱۳۹۶ تخریب شد اشاره کرد و افزود: متاسفانه این پروژه به دلیل وجود برخی مشکلات مالی در حال حاضر متوقف شده که برای اتمام آن نیازمند حمایت‌های استانی هستیم .

 

 

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.