سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه حلوای گل سرخ مخصوص سفره افطار

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه حلوای گل سرخ را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  حلوای گل محمدی یکی از دسر‌های بسیار خوشمزه‌ای است که اغلب سر سفره افطار برای پذیرایی از مهمان‌ها سرو میشود.


مواد لازم
آرد ۶۰۰ گرم
روغن جامد ۴۰۰ گرم
پودر گل سرخ یک لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده یک لیوان سر خالی
پودر شکر ۳٫۵ لیوان
عسل ۱۰۰ گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته به میزان لازم


طرز تهیه

۱- روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.

۲- آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.

۳- حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می‌توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.

۴- سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.

نکته: گل سرخ را حتما پودر کنید.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.